duminică, septembrie 27, 2020

Luna octombrie aduce o nouă ediție proaspătă a târgului dedicat stilului de viață sănătos Body Mind Spirit EXPO, în perioada 12-14 octombrie la Sala Palatului din București. Organizatorii au pregătit o ediție specială cu noi invitați, noi companii și multe produse și servicii care vin în sprijinirea sănătății corpului, minții și spiritului tău.

Te așteaptă să descoperi cele mai noi produse naturiste, suplimnete alimentare, produse de îngrijire și tratamente complementare într-o atmosferă destinsă și liniștită. La Body Mind Spirit EXPO intrarea este gratuită, pentru că organizatorii sunt de părere că fiecare are dreptul la sănătate și echilibru în viețile lor.

Citește și:

Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde buna voie, relazarea și starea de bine a vizitatorilor sunt esenșialele obiective ale organizatorilor evenimentului de sănătate.

Începând de vineri, 12 octombrie aici te așteaptă peste 100 de expozanți: companii și branduri internaționale, dar și mulți producători și antreprenori locali, cu produse naturiste și diverse tratamente, produse de tot felul și servicii, peste 50 de conferințe cu intrare gratuită, susținute de personalitați importante, printre care: Rita Mureșan, Valeriu Pănoiu, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Nadine Voindrouh sau Geta Heimerl și mai bine de 30 de ateliere, demonstrații si momente artistice atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

Citește și:

În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul potrivit pentru prospectare, meditare și dezvoltare personală.

In aceste vremuri cand cu totii suntem afectati de haosul din jur sau de task-urile de la serviciu, la targul dedicat vietii sanatoase si echilibrate vrei gasi diverse tratamente, tainele relaxării prin muzică și mișcare, sfaturi de la speciliști , multe cărți și ceauiuri, produse de tot felul pentru starea ta de bine.

Citește și:

Te așteptăm la festivalul bucurieri și al stării de bine!  Dacă îți dorești un weekend pozitiv, relaxant și revigorant, trebuie să ajungi în luna octombrie la Sala Palatului.

Evenimentul găzduiește trei zone de interes:

  • Zona de expoziție cu vânzare, cu peste 100 de expozanți, unde poți găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri si promoții special pentru târg.
  • Secțiunea de workshopuri cuprinde peste 40 de conferințe susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, astrologi, maeștri spirituali, terapeuți și personalitați publice.
  • Zona de demonstrații și momente artistice, cu peste 30 de reprezentații diferite, surprize și concursuri, unde te invităm să te relaxezi și să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

Organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați de sănătatea proprie precum și a celor dragi, pe toți cei interesați de dezvoltarea personală și spirituală, pe cei interesați de medicină și tratamentele naturiste să îi viziteze în perioada 12, 13, 14 octombrie 2018 la Sala Palatului din București.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul: www.bmse.ro sau pe această pagină de Facebook!

Intrarea este liberă!

Parteneri