Sari la conținut

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

copil
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Copil batut de bona

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an și două luni a fost reținută de polițiștii bucureșteni pentru lovire și alte agresiuni.

Bona a fost filmată chiar de mamă cu o cameră pusă pe o jucărie, în timp ce agresa copilul în mod repetat.

Femeia de 69 de ani s-a prezentat drept o bonă cu experiență și a fost angajată de părinții micuțului de doar un an.

Bonă, acuzată că a bătut un copil de un an, reținută

Timp de o lună, mai exact în perioada 16 aprilie – 13 mai, părinții nu au avut suspiciuni privind comportamentul femeii.

Zilele trecute, însă, mama copilului a vizionat înregistrările unor camere de supraveghere disimulate în interiorul locuinței și a observat că băiețelul de un an ar fi fost bruscat și lovit în mod repetat, relatează Antena 3 CNN.

Părinții au sesizat poliția care a deschis dosar penal pentru lovire si alte violențe. Femeia este cercetată sub control judiciar.

„La data de 17 mai 2024, a fost pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitei, aceasta  fiind depistată și condusă la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, față de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel