sâmbătă, octombrie 1, 2022

Șocant și miraculos! O femeie s-a inseminat artificial SINGURĂ cu un kit online de 25 de lire sterline. După 9 luni, a născut un băiețel.

Bailey Ennis, în vârstă de 24 de ani, din marea britanie, a născut un băiețel perfect sănătos în septembrie 2021, cu ajutorul unui donator de spermă. Dar ceea ce este șocant este că a făcut-o cumpărând un kit de inseminare artificială care a costat doar 25 de lire sterline.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Tânăra din Anglia era „disperată să fie mamă”, dar nu-și dorea să fie „într-o relație”. În urma inseminării artificiale, ea a rămas însărcinată în octombrie 2021 și și-a întâmpinat fiul, pe nume Lorenzo, pe 2 iulie 2022.

Woman has had a baby after spending £25 on home kit to artificially inseminate herself | Daily Mail Online

 

Șocant și miraculos! O femeie s-a inseminat artificial SINGURĂ cu un kit online de 25 de lire sterline

Bailey este în prezent părinte singur și spune că „nu ar putea fi mai fericită”.

„A avea un copil singură este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. A fi mamă este minunat și sunt atât de fericită că am decis să fac asta singură. Mi-am dorit să fiu mamă de când eram adolescentă și, ca lesbiană, am știut întotdeauna că va trebui să fie prin inseminare artificială. Nu am avut dorința de a fi într-o relație. Am vrut doar să am un copil. Lorenzo este uimitor și arată exact ca mine”, a spus tânăra, potrivit indiatimes.ro.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

Girl spent Rs 2400, bought a pregnant kit, learned from YouTube, injected sperm herself, became a mother – न्यूज़लीड India

Tânăra de 24 de ani spune că nu căuta nicio caracteristică anume, în timp ce căuta un donator. „Mi-am dorit doar pe cineva de încredere și cât mai sănătos posibil”, a spus ea. „Am găsit pe cineva care avea un dosar medical sănătos și care fusese donator pentru alți doi înainte pentru două cupluri LGBTQ.

„Mi-am găsit donatorul și am contactat WhatsApp și ne-am întâlnit pentru o cafea înainte ca amândoi să fie de acord că va fi donatorul meu. El a acceptat să fie donatorul meu pentru oricât de mulți copii mi-aș dori. Am vrut ca fiul meu să aibă frați de sânge”, adaugă ea.

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

Costul unui singur ciclu de inseminare artificială sau (IUI) inseminare intrauterină cu spermatozoizii partenerului este mare. Deși tranzacțiile private sunt descurajate din cauza măsurilor de siguranță, Bailey pare că și-a asumat riscul și este acum o mamă singură.

Ce este inseminarea artificiala?

Inseminarea artificiala este o metoda de tratament a fertilitatii, in care medicul introduce spermatozoizi direct in colul uterin, trompele uterine sau uterul femeii. Această metodă este urmată pe scară largă și în acest caz sarcina se realizează prin alte mijloace decât actul sexual sau fertilizarea in vitro.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Poate fi abordată în două moduri, care sunt inseminarea intrauterină (IUI) și inseminarea intracervicală (ICI). IUI presupune introducerea spermatozoizilor dincolo de colul uterin și direct în uter, în timp ce ICI este un tip de inseminare artificială, în care medicul introduce spermatozoizii în colul uterin.

Medicii folosesc un instrument special numit speculum pentru a face uterul mai accesibil.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private