sâmbătă, octombrie 1, 2022

Botez cu peripeții. Paula Chirilă a povestit că i s-a stâns inima când a auzit cazul bebelușului din Suceava, care în cele din urmă și-a pierdut viața și a tras un semnal de alarmă în acest sens.’Nu ştiu ce tehnică ar trebui să folosească preoţii la botez, dar îmi doresc să facă cineva ceva, ca să nu mai avem asemenea cazuri!’, a spus actrița potrivit viva.ro. 

Paulei Chirilă i-au revenit în minte momentele trăite la botezul fiicei sale.

Te-ar mai interesa: Total diferit de cum îl știm! Cum s-a dus Becali l...

Botez cu peripeții

„Vă daţi seama că aşa ceva nu se uită niciodată. Chiar dacă te iei cu una sau cu alta, acel moment de cumpănă rămâne undeva, bine ascuns, care revine când nu te aştepţi.

Aşa s-a întâmplat şi când am aflat ştirea cu bebeluşul de la Suceava. Mi s-a strâns inima în mine. Numai mamă să nu fii în asemenea momente„, a povestit ea.

În urmă peste 10 ani, Paula Chirilă a trăit momente dificile la botezul fiicei ei, Carla, desfășurat la Cluj. Vedeta a sesizat că este ceva în neregulă și, până la urmă, i-a smuls fetița preotului din brațe, pentru a o salva.

„Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea şi i-am smuls-o preotului din braţe. Până a venit Salvarea, reuşisesem deja să avem sub control situaţia. Recunosc că o mână fermă de ajutor am primit şi de la mama mea, atunci. Mai multe, nu vreau să-mi amintesc, credeți-mă. Tot ce ştiu e că de 11 ani sufletul meu se numeşte Carla, care acum e în clasa a V-a!”, mai spune Paula Chirilă.

Te-ar mai interesa: Ce să nu aștepți niciodată de la alții. Dezamăgiri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private