Sari la conținut

Breaking News!!! Parlamentul European, decizii drastice împotriva Rusiei. Putin și Lukashenko, liderii Rusiei și Belarusului, vor ji judecați de Curtea Penală Internațională pentru crime de război

Breaking News!!! Parlamentul European, decizii drastice împotriva Rusiei. „Putin și Lukashenko, liderii Rusiei și Belarusului, vor ji judecați de Curtea Penală Internațională pentru crime de război”.

Parlamentul European a decis o serie de sancțiuni la adresa Rusiei, susține Marius Tudor, consilier în Parlamentul European. Printre altele, accesul tuturor diplomaților ruși în Parlamentul European este strict interzis.

De asemenea, toate zborurile rusești sunt interzise în spațiul aerian UE.

Breaking News!!! Parlamentul European, decizii drastice împotriva Rusiei

„Acum, în plenul Parlamentului European, s-au anunțat decizii extraordinar de curajoase luate de UE în contextul războiului din Ucraina:

ATENȚIE!

Roberta Metsola, președinta Parlamentului European ne spune așa:

1. Putin și Lukashenko, liderii Rusiei și Belarusului, vor ji judecați de Curtea Penală Internațională pentru crime de război.

2. UE acceptă aplicația de aderarea, de îndată, a Ucrainei la Uniunea Europeană.

3. UE va sprijini Ucraina cu armament în valoare de 500 de milioane de euro.

4. Rusia obligată să plătească daune de război și să reconstruiască ce a distrus prin bombardamente.

5. Se oprește dependența UE de gazul rusesc.

6. Niciun diplomat rus nu mai intră în Parlamentul European.

7. Toate zborurile rusești interzise în spațiul aerian UE.

8. Rusia este scoasă din sistemul SWIFT.

Acestea sunt doar câteva din deciziile luate printr-o rezoluție a Parlamentului European”, a scris Tudor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Volodimir Zelenski: „Viața va învinge maortea!”

„Întrebările care se pun, acum: Cum va reacționa Putin? Ce efect vor avea aceste decizii curajoase ale celor de la Bruxelles? Ce se va întâmpla cu relația dintre Putin și Lukashenko și cum va influența sancțiunea de a fi judecați desfășurarea războiului?

Zelenski s-a adresat, și el, Parlamentului European și discursul său s-a încheiat așa: „Viața va învinge moartea!”

Dumneavoastră ce părere aveți?

Înainte să răspundeți vreau doar să vă gândiți la oamenii nevinovați care și-au pierdut viața, printre care copii, femei, bătrâni. Vă rog să vă rugați pentru sufletele lor și pentru liniștea celor care au rămas în urma lor. Vă rog să îl rugați pe Dumnezeu să aducă pacea și liniștea printre noi. Mă înclin în fața tuturor celor care ați arătat solidaritate și bunătate oamenilor încercați de viață greu de tot și vă implor să rămâneți buni, așa cum ne vrea Dumnezeu!”, a mai scris Marius Tudor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.