marți, mai 24, 2022

Maia Morgenstern, gest emoționant pentru refugiații din Ucraina. „Îmi asum. Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”

După doar șase zile de război, Ucraina pare o țară în derivă. Mii de oameni au hotărât să-și părăsească țara, de teama distruferii și a morții. Până acum, aproape 520.000 de refugiaţi din Ucraina au trecut frontiera spre ţări vecine după declanşarea invaziei ruse. Dintre aceștia, în România au ajuns aproape 35.000 de refugiaţi.

Te-ar mai interesa: Ce efect au energizantele asupra creierului nostru...

Mii de români s-au mobilizat pentru ajutorarea ucrainienilor. Oameni simpli, persoane cunocute sau mai puțin cunoscute, organizații, vedete, infleuenceri au decis să întindă o mână de ajutor miilor de refugiați.


Maia Morgenstern, gest emoționant pentru refugiații din Ucraina. „Îmi asum. Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”

Printre aceștia se numără și celebra actriță Maia Morgenstern, care și-a pus la dispoziție casa unor oameni care au fugit din Ucraina de teama războiului.

„M-am tot gândit. M-am hotărât.

Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință.

Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum.

Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat: Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”, a transmis Maia Morgentern, într-un mesaj pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat: „Acestea sunt semnele bolii m...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private