marți, decembrie 6, 2022

Tânăr preot din Vaslui, stop cardio-respirator chiar în timpul slujbei.

Locuitorii localității Moara Grecilor din Vaslui au trăit momente de groază, când în timpul slujbei de duminică, 9 octombrie, tânărul preot a căzut secerat chiar în timp ce săvârșea Sfanta Liturghie.


Tânăr preot din Vaslui, stop cardio-respirator chiar în timpul slujbei

Preotul Adrian Buimac, din Moara Grecilor, Vaslui, a făcut stop cardio-respirator. La fața locului a ajuns un echipaj TIM, care a acordat primele îngrijiri medicale.

Te-ar mai interesa: Obiceiurile de somn care cresc semnificativ riscul...

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), a fost solicitat și elicopterul SMURD pentru a-l transfera la o unitate medicală din Iași.

„O ambulanța tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitată pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenție, victima a fost găsită în stare de inconștiență și cu probleme cardiace.

Au fost începute manevrele de resuscitare. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD.

O autospecială de stingere cu apă și spumă a fost deplasată la fața locului pentru asigurarea măsurilor PSI la aterizarea/decolarea elicopterului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, potrivit vremeanoua.com.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private