Sari la conținut

Breaking News! Un autocar a intrat în gardul unei case, în Maramureș, iar altul a luat foc, în vama din Vaslui. A fost activat Planul Roșu de intervenție! Există mai multe victime, iar o persoană este în stop cardio-respirator 

Facebook/ IGSU
paramedicii sunt cei care intervin şi oferă primul ajutor

Breaking News! Un autocar a intrat în gardul unei case, în Maramureș, iar altul a luat foc, în vama din Vaslui. A fost activat Planul Roșu de intervenție! Există mai multe victime, iar o persoană este în stop cardio-respirator

Marțea neagră pentru pasagerii din două autocare, din două locuri diferite din România. Autoritățile au fost nevoite să declanșeze planul roșu de intervenție. În autocar se află turiști polonezi, anunță ISU.

Un autocar care circula pe o șosea din Maramureș a intrat în gardul unei case. Sunt mai multe victime. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie!

Breaking News!Accident cu victime în Maramureș. A fost activat Planul Roșu de intervenție!

Potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, marți, 5 iulie, pe DN 18, în zona localității Moisei din județul Maramureș, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case.

În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului.

Misiunea este în desfășurare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Sunt şase victime, dintre care o persoană în stop cardio respirator, trei persoane transportate la CPU Borșa și două persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Ceilalți pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter medical.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Din cauza temperaturilor foarte mari, roțile unui autocar au luat foc aproape de vama din Vaslui

De asemenea, au fost momente de groază pentru 60 de pasageri ai unui autocar aflat în apropierea vămii Albița din județul Vaslui. Din cauza temperaturilor deosebit de ridicate care au încins asfaltul, roțile vehiculului au luat foc.

Autocarul efectua o cursă Oradea-Chișinău. Incendiul a fost observat la timp, astfel că toate persoanele din interior au reușit să evacueze vehiculul la timp, potrivit Vremea Nouă.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la roțile unui autocar. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la două dintre cauciucurile autocarului oprit în apropierea vămii Albița,” au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

„Până la sosirea pompierilor, toți cei 60 de călători se autoevacuaseră din mijlocul de transport. Incendiul a fost lichidat în cinci minute. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic. Autocarul efectua o cursă pe ruta Oradea–Chișinău,” au mai spus aceștia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.