duminică, noiembrie 27, 2022

Buburuza, simbolul norocului! Potrivit credințelor populare din diferite culturi, o buburuză care se așează pe tine este un semn bun, pozitiv.

Legenda spune că dacă o gărgăriță se asază pe o fată tânără, nemaritată, aceasta se va căsători în locul unde va zbura simpatica insectă, după ce fata îi va fredona binecunoscutul cântecel:

„Buburuză, ruză/ Unde vei zbura / Acolo m-oi mărita”. Alte mituri spun ca buburuzele pot prezice vremea, astfel dacă ele stau în roi, vremea va fi frumoasă, iar dacă își caută adăpost, va veni timpul rece.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

Curiozitati despre buburuze

Buburuza, simbolul norocului! Semnificația simbolică și spirituală a unei gărgărițe care aterizează pe tine

„Când o gărgăriță aterizează asupra ta, simbolizează norocul”, spune Jenelle Kim, doctor în medicină chineză, expert în wellness și mindfulness și autoarea cărții Myung Sung: The Korean Art of Meditația vie.

A vedea o gărgăriță, în general, poate oferi unele mesaje, chiar dacă nu aterizează asupra ta. De exemplu, dr. Kim spune că a vedea o gărgăriță moartă înseamnă că „renașterea și schimbarea vin în calea ta. Simbolizează nevoia de a te ierta și de a merge înainte.”

„Buburuzele sunt originare din Asia de Est, așa că această credință este comună în multe țări asiatice și a devenit un simbol în explorarea spirituală astăzi”, a spus dr. Kim, potrivit wellandgood.com

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Alte semnificații simbolice ale gărgărițelor includ prosperitatea, dragostea și că vor veni lucruri pozitive.

De aemenea, momentul și contextul  în care te afli atunci când gărgărița aterizează asupra ta pot contribui la mesajul unic pe care îl are pentru tine. Indiferent de mesajul specific, totuși, așteptați-vă la un noroc în curând.

Close Up Photo of Ladybug on Leaf during Daytime · Free Stock Photo

Ce să faci dacă o gărgăriță ajunge pe tine

1. Apreciază momentul

Mesajele spirituale pe care le poate aduce o gărgăriță sunt speciale, cu siguranță, dar ceea ce faci cu acele mesaje contează. Din acest motiv, atunci când o gărgăriță aterizează asupra ta, dr. Kim recomandă să faci o pauză, să recunoști gărgărița, să observi semnul de noroc și să apreciezi cu adevărat momentul.

Te-ar mai interesa: Neti Sandu: Acești nativi vor intra la cheltuieli ...

Ea adaugă că acesta este, de asemenea, un memento pentru a simți recunoștință și apreciere pentru toate norocul și binecuvântările deja din viața ta.

2. Concentrează-te pe ceea ce vrei să manifești

„În viață, putem controla doar atât de mult. Întotdeauna spun că se reduce la aproximativ 80/20”, spune Dr. Kim. „Universul controlează 80%, în timp ce noi controlăm 20%, dar cu acele 20%, ne putem modela întreaga realitate.”

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Acesta este motivul pentru care atunci când o gărgăriță aterizează asupra ta, ea sugerează să o folosești ca pe o oportunitate de a te conecta cu tine însuți și de a fi intenționat cu privire la dorințele pe care ți-ai dori să-ți apară.

„Concentrează-te asupra modului în care vezi că viața ta se îmbunătățește sau asupra norocului pe care îl vezi în calea ta și acordă-ți un moment pentru a rezona cu adevărat cu ceea ce s-ar simți.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Pentru un moment, ne putem imagina perfect și simțim că așa ar fi. A ține acest sentiment și a-i permite să te îndrume pe măsură ce îți creezi propria realitate poate fi extrem de puternic. Poate lua norocul și îl poate înmulți.”

3. Interpretați-vă propriile mesaje 

Ca și în cazul altor mesaje spirituale (de exemplu, cărți de tarot și oracol sau semne din univers), cunoașterea semnificației tradiționale simbolice și spirituale a semnelor poate fi de mare ajutor în interpretarea mesajelor. Dar, în cele din urmă, mesajul pe care îl are pentru tine poate fi unic pentru tine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private