Sari la conținut

Tu știi care este TALISMANUL Zodiei tale? Pietrele prețioase fac minuni

Oamenii au iubit întotdeauna ideea de a avea un talisman. egendele și miturile antice sugerează că oamenii au propriile lor talismane care îi ajută să reușească în diverse situații. Iată talismanele pentru toate cele 12 zodii.

Berbecului va rezona cu o cheie

O cheie ar fi aceea care ți-ar putea purta noroc, deoarece Berbecii sunt destul de hotărâți și energici în tot ceea ce fac. Atitudinea de „a nu renunța niciodată” este o trăsătură pozitivă a ta. Îi inspiri pe ceilalți să-și atingă obiectivele și astfel, așa cum o cheie deschide uși pline de oportunități, personalitatea Berbecului va rezona cu o cheie și va reprezenta mereu șanse care se pot deschide în calea acestui semn zodiacal.

Numărul 7 are o semnificație în religiile occidentale

Taur

Numărul 7 funcționează precum un talisman pentru Tauri. Deși în hinduism, numerele impare sunt în general preferate numerelor pare, dar 7 este unul considerat extrem de norocos. Numărul 7 are, de asemenea, o semnificație în religiile occidentale, deoarece se crede că Dumnezeu a creat lumea în șase zile și s-a odihnit în cea de-a șaptea. Există, de asemenea, șapte continente, șapte minuni ale lumii și șapte culori în curcubeu, prin „7”, e ca și cum deții secretul lumii și atragi abudența.

Tu știi care este TALISMANUL Zodiei tale? Uite cu ce va rezona Capricornul

Gemeni

Zarurile pot funcționa precum un talisman pentru Gemeni. Acest fapt se datorează multiplelor posibilități pe care le au înscrise în numerele lor. Gemenii sunt curioși și expansivi și au în față o multitudine șanse pe care abia așteaptă să le descopere. Multe jocuri aduc câștig datorită zarurilor, așadar cu acest talisman, nu ai de unde să știi de unde poate sări iepurele.

Rac

Racii ar trebui să considere o gărgăriță ca fiind talismanul, Racii sunt calzi, afectuoşi și iubesc natura, plantele, dar și compania animalelor, au respect și pentru lumea insectelor. Buburuzele reprezintă norocul și averea, așa că dacă un Rac observă gărgăriţe în grădină, la o masă sau oriunde, atunci norocul este pe drum. Un talisman-gărgărița le-ar aminti mereu de cât sunt de norocoși.

Pietrele prețioase fac minuni pentru ei

Leu

Leii consideră că pietrele prețioase fac minuni pentru ei. Acest talisman rezonează cu personalitatea unui Leu. Deoarece sunt în mod natural fermecătoare, vibrante și atractive, Leiii iubesc pietrele prețioase și le poartă ca bijuterii pentru a-i face să se simtă mai atractivi. Dintre toate pietrele prețioase, chihlimbarul și safirul sunt cele mai norocoase pentru Lei.

Fecioară

Ochiul albastru sau ochiul protector poate părea un mit, dar de fapt alungă spiritele rele. Fecioarele ar putea păstra acest talisman cu ele în orice moment, pentru a fi ferite de vibrațiile rele și nesigure de la oamenii care sunt geloşi pe talentele lor uimitoare. În același timp, acest talisman ar reduce din înclinația către critică a vibrației acestui semn zodiacal.

Balanţă

Balanțele ar putea benefical de orice obiect cu formă de triunghi și l-ar putea transforma în talisman. Scripturile antice sugerau triunghiuri pentru a reprezenta ciclul nașterii, al morții și conexiunea noastră cu universul. Acest talisman aduce stabilitate în viața unei Balanțe și o ajută să găsească echilibru în fiecare situație.

Scorpion

Potcoava este un talisman în care Scorpionii pot avea încredere, având în vedere natura lor ceva mai suspicioasă și teama lor de trădare. Se pare că se recomandă acest simbol Scorpionilor deoarece potcoava este făcută din fier, despre care se crede că alungă orice spirite rele și creaturi periculoase care ar putea provoca rău.

Săgetător: picior de iepure ca talisman

Săgetătorii ar putea avea mereu la ei un mic obiect în formă de picior de iepure ca talisman, deoarece, conform folclorului antic, acționează ca o forță foarte puternică care alungă spiritele rele dacă se întâmplă vreodată să ajungi într-ualn loc foarte periculos și bântuit. Cum Săgetătorii sunt aventurierii zodicului ar putea beneficia de pe urma unui astfel de talisman.

Capricorn

Capricornii au trifoiul cu patru foi ca talisman pentru că s-a dovedit a fi norocos pentru aceşti nativi de fiecare dată când au fost într-o perioadă dificilă. Trifoiul cu patru foi simbolizează speranța și prosperitatea, iar Capricornii iubitori de natură preferă să aibă în permanență acest simbol frumos şi echilibrat asupra lor.

Vărsător

Crezi sau nu, greierii sunt extrem de norocoși pentru Vărsători. Timp de secole, aceste insecte au reprezentat armonie și se spune că sunt însoțitorul perfect pentru cineva în singurătate. Păstrarea unui talisman care are greier sculptat pe el sau dacă se întâmplă să vezi unul brusc, atunci știi că ceva bun este cu siguranță pe drum, mai ales pentru Vărsători.

Peşti

Apărătorul de vise aduce noroc și fericire în viața unui nativ Pești. Agățarea unui apărător de vise lângă patul tău ar trebui să te facă să te simți liniştit și să prevină ca visele rele sau coșmarurile să-ți fure liniștea. Acestea degajă vibrații foarte plăcute și aduc noroc, potrivit timesofindia.indiatimes.com

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel