Sari la conținut

Bucureştenii au încins liniile de la Ambulanţă din cauza caniculei. Aproape 1.000 de urgenţe în 24 de ore!

ambulanta
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 1.405 solicitări, dintre care 919 persoane au prezentat urgenţe de „cod roşu” şi „cod galben”. 

„Deocamdată suntem într-o situaţie de echilibru. Astfel că, în ultimele 24 de ore, 1.405 persoane au avut nevoie de ambulanţă în regiunea Bucureşti – Ilfov. Dintre acestea, 919 persoane au prezentat urgenţe de ‘cod roşu’ şi ‘cod galben'”, a precizat managerul SABIF, dr Alis Grasu, poentru Agerpres.

Managerul SABIF a arătat că 120 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanţă, 20 dintre acestea prezentând lipotimii, iar patru sincope.

Lesin
Sursa foto: doctorulzilei.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări de caniculă şi disconfort termic accentuat, valabile pe parcursul zilelor de 9 şi 10 iulie, în întreaga ţară.

În Bucureşti, pe parcursul zilei de miercuri valul de caniculă se va intensifica. Va fi în vigoare un cod portocaliu pentru Capitală şi judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel