miercuri, iunie 23, 2021

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că de vineri va fi deschis spitalul modular – secţie externă a Spitalului Victor Babeş, destinat tratării cazurilor de COVID-19.

Pe 20

iulie, Primăria Capitalei anunţa că Gabriela Firea a decis activarea, în regim de urgenţă, a spitalului modular – secţie externă a Spitalului Victor Babeş – construit de Compania Municipală de Consolidări a Primăriei Capitalei.

Ce spune Gabriela Firea înainte de deschiderea spitalului modular COVID din Pipera.

“Am găsit cadre medicale care să îi trateze pe pacienţii cu coronavirus şi de vineri deschidem spitalul modular COVID din Pipera, care va funcţiona ca secţie externă a Spitalului Victor Babeş. Avem 400 de locuri pentru pacienţi şi o zonă foarte generoasă pentru cadrele

medicale”, a precizat primarul general, pentru România Tv.

Ea a menţionat că Primăria Capitalei a făcut demersurile necesare pentru asigurarea personalului medical, deşi a solicitat şi sprijinul Ministerului Sănătăţii în acest sens.

“Am respectat tot ceea ni s-a solicitat, ca dotări. Spitalul modular din Pipera are standarde civilizate şi îi poate primi pe pacienţii cu forme uşoare care se internează iniţial la spitalul Victor Babeş. Sunt condiţii de tratament şi de cazare foarte bune. Sunt saloane cu maximum două paturi, baie proprie, toalete, boiler, televizoare, wi-fi;

contract cu o firmă de catering – deci o alimentaţie corespunzătoare.”, a spus Gabriela Firea.

Sursă foto: Gabriela Firea Facebook

Ultimele stiri

Parteneri