sâmbătă, iunie 6, 2020

Ambulanțe noi în București, potrivit unui comunicat de ultimă oră al Primăriei Municipiului București

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de astazi, proiectul de hotarare privind darea in folosinta gratuita, prin Contract de imprumut de folosinta (comodat), a celor 106 ambulante de urgenta care au facut obiectul contractelor de furnizare incheiate in august 2018. Proiectul a fost aprobat in unanimitate.

Citește și:

Primarul General, Gabriela Firea: „Cele 106 ambulante pe care le-am achizitionat pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov au fost livrate! Mai mult decat atat, desi in momentul semnarii contractului, termenul asumat a fost finele lunii iulie 2019, am reusit, fata de termenul initial agreat, sa avem aceste ambulante cu aproape 4 luni mai devreme!

Urmatorul pas este predarea catre Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a celor 106 ambulante, in baza contractului de comodat. Contractul va fi incheiat pentru o perioada de 5 ani. Valoarea totala a achizitiei s-a ridicat la 8,7 milioane de euro, dintre care 7 milioane pentru cele 89 de ambulante de tip B si 1,7 milioane euro pentru cele 17 de tip C”.

Citește și:

Reamintim ca in momentul de fata, circa 80% din parcul auto al SABIF este depasit, o mare parte din ambulante fiind vechi, cu durata de folosinta indeplinita. Cu ajutorul acestor noi ambulante se va suplimenta capacitatea de interventie, iar ambulantele care nu mai fac fata cerintelor urmeaza a fi inlocuite.

Parteneri