Sari la conținut

Cabral, cel mai fericit tată din lume! „Așa arată perfecțiunea pentru mine!” Poza care a devenit virală pe internet

Cabral, cel mai fericit tată din lume! „Așa arată perfecțiunea pentru mine!” Poza care a devenit virală pe internet.

Unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, Cabral se decalară un tată mândru și fericit.

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la ProTV,  are o fiică din prima căsnicie cu Luana Mitran, care se numește Inoke și are 19 ani.

Cabral, cel mai fericit tată din lume! „Așa arată perfecțiunea pentru mine!” Poza care a devenit virală pe internet

De asemenea, el mai are o fetiță, Namiko, din actuala căsătorie, cu Andreea Ibacka, dar și un băiețel, care s-a născut 5 octombrie 2021.

De obicei foarte rezervat cu informațiile privind viața personală, Cabral a postat recent pe conturile de socializare o poză cu doi dintre copiii săi, Namiko și micuțul Tiago, iar imaginea a strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare

„Așa arată perfecțiunea pentru mine”, a spua Cabral, menționând în descrierea imaginii faptul că fiica lui cea mare este la facultate.

„Cu Namiko – Zdrăngănito și Tiago – Pofticiosu’. Inoke la facultate… așa că mai mult pe Whatsapp și Skype. Si cumva fix ca în poza asta arată 2/3 de perfecțiune pentru mine. @Andreea Ibacka ”, a scris el pe Facebook.

Sursă foto: Cabral/Facebook

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel