Sari la conținut

Cutremurător! Tot mai multe MAME decid să se sinucidă și își iau cu ele, în moarte, și COPIII. Cazuri la indigo cu cel de la Timișoara, în mai multe locuri din lume

Cutremurător! Tot mai multe MAME decid să se sinucidă și își iau cu ele, în moarte, și COPIII. Cazuri la indigo cu cel de la Timișoara, în mai multe locuri din lume.

Lumea pare că și-a pierdut busola. E nevoie urgentă de alinare, de înțelegere, de ajutor. În luna mai, vestea că o femeie de 33 de ani, frumoasă, deșteaptă, aparent sănătoasă, s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, în brațe avându-i pe cei doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani, șoca o țară întreagă.

Șocul se propagă acum la nivel mondial, după ce mai multe sinucideri de acest fel au avut loc în zone diferite de pe glob.

Mother drowns her 3 children in a murder-suicide following husband's suicide, sheriff's office says - KVIA

Cutremurător! În USA, o femeie de 23 de ani se îneacă, împreună cu cei trei copii ai săi, de 3, 4 și 5 ani

Un caz asemănător cu cel din Timișoara a avut loc în weekend, într-un orășel din Maplewood. Cadavrele unei femei și a celor trei copiii ai săi au fost găsite într-un lac din Minnesota.

Anchetatorii au declarat că cei patru au murit prin  sinucidere, iar decesele lor, se pare, au urmat sinuciderii tatălui. Personalul de poliție și pompieri din suburbia St. Paul din Maplewood au fost trimiși vineri după ce o femeie, identificată ca fiind Molly Cheng, în vârstă de 23 de ani, a raportat că soțul ei s-a împușcat.

Medicul legist l-a identificat ulterior pe bărbat ca fiind Yee Lee, în vârstă de 27 de ani, și a stabilit că a murit din cauza unei împușcături auto-provocate, potrivit unui comunicat de presă al Oficiului Șerifului din comitatul Ramsey.

Poliția a aranjat ca asistenți sociali să o ajute pe Cheng și copiii ei, dar în acea după-amiază o rudă a sunat la 911 spunând că Cheng își va ucide copiii și pe ea însăși. Poliția Maplewood a reușit să urmărească telefonul mobil al lui Cheng până în zona Parcului Vadnais-Sucker Lake din Vadnais Heights, chiar la nord de St. Paul, scrie CNN.

Polițiștii au găsit mașina femeii, de doar 27 de ani, într-o parcare și mai multe perechi de pantofi ale copiilor și cheile mașinii pe malul lacului. Primii respondenți au început imediat o căutare în apă și pe uscat, se arată în comunicatul de presă. Unul dintre cei trei copii, de 4 ani, a fost găsit în lac în acea seară, iar cauza morții lui ar fi fost înecarea și sufocarea, potrivit medicului legist. La scurt timp după miezul nopții, echipele de căutare au găsit un alt copil de 5 ani în lac, iar comunicatul de presă citat, de asemenea, cauza morții ca fiind înecul.

Când anchetatorii au reluat căutarea sâmbătă, au găsit cadavrul mamei, iar cauza morții acesteia a fost stabilită a fi sinuciderea prin înec. Câteva ore mai târziu, au găsit cadavrul celui de-al treilea copil, un copil de 3 ani. Medicul legist a stabilit că cel mic a murit prin înec și sufocare, se arată în comunicatul de presă.

”Inimile noastre se îndreaptă către familie, prieteni și comunitatea afectate de această tragedie teribilă”, a spus subșeriful din comitatul Ramsey, Mike Martin, în comunicatul de presă. ”Oficiul șerifului continuă să investigheze circumstanțele acestui incident pentru a oferi claritate membrilor familiei”.

Comandantul patrulei pe apă a șerifului, Eric Bradt, a spus anterior că bărcile nu sunt permise pe lac, care are o adâncime de aproximativ 5 metri.

În Rusia, o femeie de 32 de ani s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii ai săi

Aceeași tragedie s-a întâmplat și în Rusia. O mamă s-a aruncat cu cei doi copii ai săi pe fereastră. Anchetatorii ruși investighează circumstanțele morții unei femei și a doi copii mici ale căror cadavre au fost găsite în apropierea unei clădiri cu mai multe etaje din Volgograd, transmite serviciul de presă al departamentului regional al Comitetului de Investigații al Rusiei, scrie Interfax.

„Pe 29 iunie, seara, organele de drept au primit un mesaj despre descoperirea cadavrului unei femei de 32 de ani și a doi copii mici în apropierea casei de-a lungul străzii Istoricheskaya, 140, districtul Dzerzhinsky, Volgograd”, se arată într-un comunicat al autorităților.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor. La fața locului lucrează în prezent anchetatorii. Sunt stabilite toate împrejurările incidentului și deși nu este exclusă nicio ipoteză, deocamdată totul pare a fi o sinucidere. Potrivit autorității regionale de sănătate, o ambulanță care a sosit la locul tragediei a înregistrat decesul a doi copii și a unei femei. Deocamdată nu există date despre vârstele exacte ale celor doi copii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.