Sari la conținut

Călin Georgescu despre credința sa în neexistența coronavirusului: Știința nu angajează viața și nu o poate pricepe și nu o poate crea.”

Călin Georgescu

Călin Georgescu este propunerea partidul AUR pentru funcția de Prim – Ministru și a fost intervievat în cadrul emisiuniii „Marius Tucă Show” despre viața politică din România, actuala pandemie de coronavirus și campania de vaccinare.

Călin Georgescu și-a exprimat neîncrederea în existența virusului justificând astfel:

„Eu cred în imunitatea mea. Știința nu angajează viața și nu o poate pricepe și nu o poate crea. Sunt responsabil de propria mea decizie.

Persoanelor care au trecut prin această boală le-aș spune că că sunt zeci de mii de vrusuri și fac parte din noi. Sunt importante pentru că scot afară mizeria din noi”, a afirmat Călin Georgescu, la Aleph News.

Călin Georgescu a vorbit și despre soluția pentru gestionarea pandemiei, el afirmând că trebuie menținută liniștea.

„Trebuie să te înconjori rapid de cei mai tari oameni, cei mai buni doctori și discuți acestă situație, apoi discuți cu serviciile secrete și afli care este cauza. Sunt multe țări în lume care tac și fac. Dacă bagi frică în populație, ai terminat-o. Liniște, pace interioară. Lumea este dezbinată”, a spus invitatul lui Marius Tucă.

Cine este Călin Georgescu?

Călin Georgescu a fost în perioada 1997-2013 director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. În 2013 a devenit preşedinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma.

A mai fost secretar general în Ministerul Mediului și director al Directiei Organizații Economice Internaționale în Ministerul Afacerilor Externe. În presă, numele său a mai apărut ca reprezentant al Programului Natiunilor Unite pentru Mediu (UNEP).

În articol HotNews, din 2016, el era prezentat ca „eternul candidat la funcția de premier susținut doar de câțiva ruși și de Dan Puric”. De altfel, împreună cu actorul Dan Puric, a lansat manifestul mişcării „Motivaţia: România”, mişcare naţionalist-ortodoxă.

Potrivit sursei citate, în acel an fost propus ca premier de către Federația “Societatea Civilă Românească”, o organizație care a felicitat Rusia pentru anexarea Crimeei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel