Sari la conținut

Camelia Pătrășcanu, horoscop prima jumătate a lunii aprilie. Un val de belșug vine asupra lor. Li se va schimba destinul complet

camelia patrascanu
Sursă foto: captură ecran AstroFanatik
Camelia Pătrășcanu, horoscop prima jumătate a lunii aprilie 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii aprilie. Conjuncția Venus-Marte aduce o energie vibrantă în relații și interacțiuni sociale. Fiecare semn zodiacal va resimți această influență într-un mod unic, provocând arhetipurile astrologice să reacționeze în moduri neașteptate.

„Planetele din Berbec, care dau curaj și dorința de a ieși în evidență, ne face să vedem ce este corect, dar cu blândețe. Trebuie să fim pe fază, să ne calibrăm răspunsul la diverse situații ale vieții. Trebuie să susținem pacea, armonia, nu să ne retragem, nu să ne facem că nu observăm, să fim atenți că tot ceea ce facem este productiv.

Este o primă jumătate a lunii care ne face să ne gândim la anumite situații care se repetă. Sunt personale lecțiile de viață. Fiecare contribuie la ce se întâmplă, cu partea sa de acțiune. Și Venus, și Mercur retrograd în Berbec ung articulațiile, dar într-un mod blând și binefăcător”, a explicat astrologul în cadrul emisiunii AstroFanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Berbec

Berbecii își dau seama că de felul în care se poziționează și gândesc pot schimba cursul lucrurilor, atât pentru ei cât și pentru cei din jur. Cineva poate să înțeleagă un anumit lucru, să renunțe la o poziție.

Oamenii pot face anumite conexiuni și, cumva, de atitudinea lor depinde schimbarea lucrurilor.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Taur

Taurii trebuie să fie atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Rolul poate fi de a sprijini, de a ajuta de la distanță. Pot afla foarte multe lucruri în aceste două săptămâni.

La locul de muncă pot descoperi niște lucruri nerezolvate din urmă, ceva ce trebuie să repare acum.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Gemeni

Gemenii au primele două săptămâni din aprilie cu atenție la oamenii din jurul lor. Cumva, vor să își dea seama care e locul lor, ce contacte au, cum îi văd ceilalți, unde sunt fisurile, unde nu își transmit mesajele, impresia pe care o fac, ce au în comun cu oamenii pe care-i întâlnesc.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Rac

Racii au primele săptămâni cu marcaj pe discuții cu persoanele importante din viața lor în jurul unor valori morale. Fac asta pentru a salva imaginea, reputația lor, dar și direcția pe care o ia o anumită colaborare.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Leu

Leii pot avea parte de cheltuieli, dar cheltuieli pentru lucruri importante pentru ei pe care vor să le bifeze, cursuri, cărți, conferințe sau examene. Sunt interesați să dobândească niște informații și își asumă niște cheltuieli pentru asta.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Fecioară

Fecioarele depind de alții sau de alte contacte și sunt foarte importante acum discuțiile. Se evaluează mai bine, știu mai bine cum sunt. Poate sunt evaluate de alte persoane, dar într-un mod pozitiv.

Au șansa să fie mai curajoase, asumându-și riscuri, înțelegând că nu întotdeauna calculele noastre se potrivesc cu ce ne oferă viața.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie.. Balață

Balanțele au două săptămâni bune pentru muncă. Vor să știe cât ajutor pot obține și discută mult și cu mănuși: ce ar putea face ca să nu aibă parte de opoziție.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Scorpion

Scorpionii au avânt în muncă și au o inimă exaltată. Au chef, viziune, simt că sunt în energie să facă lucruri și asta le e de mare folos. Pot face acum lucruri pe care le-au tot amânat, le-au întârziat, le-au frânat. Încă pot să recupereze timpul sau să se alinieze cu ce au început din timp.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Săgetător

Săgetătorii pot avea chef de gospodăreală, să își pună lucrurile în ordine, pentru ei. Îi anunță pe cei din familie care sunt prioritățile lor. Unii își găsesc o pasiune, alții își resuscitează o pasiune mai veche.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Capricorn

Capricornii sunt mai atenți la ce vor cei din jur. Pun mâna pentru a sprijini, pentru a organiza. Sunt implicați în casă, discută mult, discută profund. Pot ajuta pe cineva foarte apropiat, în urma unor discuții lămuritoare.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Vărsător

Vărsătorii sunt interesați de bani. Marte e în zona banilor, dar nu vor să facă foarte mult efort. Discuții sunt multe cu cei din jur, cu colaboratorii lor și, cumva, sunt foarte lejeri. Lasă lucrurile să curgă.

Camelia Pătrășcanu, horoscop aprilie. Pești

Peștii au două săptămâni productive și se dibăcesc într-o anumită activitate, pe care o tot repetă până devine foarte bine stăpânită. Sunt mai talentați, au îndârjire, curaj, o persistență în a face lucruri pe care nu le-au mai făcut. Înțeleg din eșecurile trecute cam cum e mai bine să se mobilizeze în acest moment.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel