sâmbătă, iunie 25, 2022

Cancer oral: 5 semne care nu trebuie trecute cu vederea

Cancerul oral sau cancerul bucal este una dintre cele mai frecvente forme de cancer. Dacă este descoperit devreme, are o rată ridicată de vindecare de aproape 90%, ceea ce face esențial să fii vigilent pentru a detecta și detecta semnele (dacă există) devreme.

Semne de cancer oral

Iată câteva semne de cancer de gură care nu trebuie trecute cu vederea:

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

1. Petice în gură: Pete roșii și/sau albe în interiorul gurii. Ele pot arăta ca ulcere dacă peticele sunt mici sau mai mari.

2. Sângerări: Sângerări inexplicabile în gură sau gingii care pot apărea destul de întâmplător.

3. Durere de ureche: O durere inexplicabilă la ureche, care poate fi, de asemenea, însoțită de o senzație de plenitudine sau urechi înfundate. Acesta este un simptom de care trebuie să fiți deosebit de atenți, deoarece se poate prezenta ca ceva care nu are legătură cu orală.

4. Dinți nesănătoși: Slăbirea unui dinte sau o modificare a modului în care dinții tăi se potrivesc, care poate fi ciudat.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

5. O rană persistentă: O rănire a buzelor sau a gurii este prezentă de mult timp și pare să nu se vindece.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private