vineri, august 12, 2022

Când vine MARELE CUTREMUR! Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea României, a scris pe blog-ul său personal un mesaj terifiant.

Femeia susține că a fost trezită de un glas care i-a transmis un mesaj despre un posibil cutremur. Maria Ghiorghiu a prevăzut tragedia din Colectiv, cât și moartea Regelui Mihai I.

„10 Februarie 2022,ora 4,32 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

„Cutremur !

Cutremur de 9 km !

Clipa in care vad trei persoane,barbati erau, care au scos de sub o masa o cutie din lemn, din scandura uzata si groasa de culoarea lemnului, cutie care avea circa 50 cm/ 30 cm.

Pe cutie scria cu alb si cu litere mari asa:

„CUTREMUR 9 KILOMETRI !”

Acei barbati se grabeau ca sa deschida acea cutie din lemn,pe care scria CUTREMUR 9 KILOMETRI.

Sa fie oare vorba ,despre un posibil Cutremur provocat ?

Si tot legat de un posibil Cutremur de pamant sau in sanatate,mai aveam un Mesaj din 8 februarie, in care un glas spunea asa:

„Ia sa mai iau si o tensiune, inainte de Marele Cutremur !”

Dragii mei, in acest al doilea Mesaj, nu as putea spune ca este vorba de un CUTREMUR mare de pamant sau,de un CUTREMUR in Sistemul nostru de Sanatate,avand in vedere MESAJUL:

Te-ar mai interesa: Dieta cu care a slăbit Chef Florin Dumitrescu. Fac...

„Ia sa mai iau si o tensiune, inainte de Marele Cutremur !”

Noi insa, sa avem Credinta ,Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa fim buni si milostivi,si niciodata sa nu ne lepadam de MANTUITORUL cu a Sa Cruce sfanta si nici de Maica Lui Dumnezeu Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

Cu dragoste,Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog-ul său personal.

Te-ar mai interesa: Top alimente bogate în IOD. Asigură-te că le consu...

Într-un alt mesaj apărut pe blog-ul său personal, Maria Ghiorghiu spune că a avut o previziune in care străzile erau pline de oameni nemulțumiți.

“Dragii mei,

Astăzi dimineata trează fiind, vad dragilor,vad cu ochii închisi, vad strazi imense înspre Sud pe care nu aveai unde sa arunci un ac.

De ce? Pentru că erau extrem de aglomerate cu oameni nemultumiti ,iesiti în strada ca sa-si strige nemultumirile.

Te-ar mai interesa: Cum vor fi influențate zodiile de luna plină din 1...

Dragii mei, aud ,dar vad si scris ca intr-un link pe Blogul DUMNEZEU EXISTA – MARTURII,asa :

“O nouă Revolutie!”

După care, un alt glas graieste cu fermitate asa :

“România îi ocroteste si-i va ocroti !

România nu va trece prin chinuri !”

Dragii mei, chiar daca vom trece prin situatii triste si neplacute,acestea trebuie sa aiba loc deoarece, asa sunt oranduite de SUS.

Însă, trebuie sa credem si sa nadajduim ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ocroteste si va ocroti ROMÂNIA.

Te-ar mai interesa: Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să sc...

Cei care-si vor păstra CREDINTA, cei care – si vor iubi Aproapele, cei care iubesc BISERICA LUI HRISTOS,nu au cum sa rataceasca CALEA catre mantuirea sufletului.

Dragilor,oricate necazuri am avea,oricat am avea de suferit trupeste sau sufleteste,sa nu uitam că,traim în ROMÂNIA DUHULUI SFANT ,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ocroteste ROMANIA,ocroteste Poporul roman si care Popor este numit de Sus: POPORUL care sfinteste.

Cu dragoste,Maria”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blog-ul său personal.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private