Sari la conținut

Candidat pe listele pentru Consiliul Local Sibiu, cu toată familia. Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor

bunica
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Bunica Maria candidează de 93 de ani, să-i ajute pe pensionari

Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor. Ioan Ştefan Zară este candidat la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român.

Ioan Ştefan Zară este profesor şi se recomandă cu trei profesii, potrivit Biroului Electoral: „jurist, inginer, economist”. Acesta candidează pentru a doua oară pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu.

Candidat pe listele Consiliului Local Sibiu cu toată familia

Politicianul a intrat în cursa electorală şi pentru Consiliul Local, unde candidează împreună cu toată familia, adică cu fratele, mama şi bunica, totul sub deviza „familia Zară, o familie unită”.

„Familia Zară, o familie unită. Familia este ca o comunitate restrânsă. Ori de câte ori membrii acesteia sunt uniţi spre scopuri şi idealuri comune, această comunitate, familie, se dezvoltă. Mă pot mândri că familia mi-a fost întotdeauna alături în demersul meu politic”, a spus Ioan Ştefan Zară, de la Partidul Ecologist Român, pentru Agerpres.

Ioan Ştefan Zară este primul pe lista pentru Consiliul Local Sibiu a Partidului Ecologist Român, urmat de liderul organizaţiei judeţene, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Gligor.

Pe locul 14, pe aceeaşi listă pentru Consiliul Local candidează fratele lui Ioan Ştefan, Lucian Valentin Zară, care se recomandă ca fiind apicultor, jurist, inginer. Mama celor doi, Lucia Zară, pensionară şi fostă operatoare candidează pe aceeaşi listă, pe locul 19.

bunica Maria
Foto: Captură Video Ziua Online

Bunica Maria candidează la 93 de ani, să-i ajute pe pensionari

Pe ultimul loc de pe lista Partidului Ecologist Român pentru Consiliul Local Sibiu candidează Maria Nicula, pensionară, fostă educatoare, bunica lui Ioan Ştefan şi Lucian Valentin Zară.

Bunica de 93 de ani a devenit rapid o „celebritate” locală, iar Ștefan Zară a prezentat-o publicului în timp ce face gogoși.

Are o pensie de 1.000 de lei şi speră ca prezenta ei alături de familie pe listele de la alegerile locale să fie transmită un mesaj de familie unită şi o voce pentru toţi seniorii României.

„Suntem cu bunica Maria și ne face vestitele gogoși. Bunica Maria, controversat-ul om politic care a apărut pe toată mass-media. Că, vezi Doamne, a apărut pe lista ecologiștilor pe un loc neeligibil. Dacă candidatul Ștefan Zară a ales să-și pună bunica să fie vocea pensionarilor”, se arată în clipul de prezentare a bunicii Maria.

Nepotul care vrea să fie primar la Sibiu a explicat că bunica face plăcinte tradiționale foarte bune și merită și această șansă.

„Are 93 de ani, este în putere, lucidă şi toate capacitățile. Ar putea conduce mai bine decât actuala conducere. Ea a fost încântată”, a mai spus Ştefan Zara.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel