Sari la conținut

Cândva sportiv de performanță, dar care a ajuns la 150 de kilograme la doar 34 de ani, iar doctorii i-au spus că va muri. „Nu mai puteam merge nici măcar 30 de metri”.Cum arată acum

Mido, fotbalist de seamă al Egiptului care și-a condus țara către troufeul Cupei Africii pe Națiuni în 2006, a pierdut lupta cu kilogramele dupa 2010, când și-a încheiat cariera de sportiv.

Tânărul în vârstă de 35 de ani la acea vreme, a fost punctul glumelor de când a încărcat o poză topless pe Instagram, unde mulți l-au criticat pentru că este supraponderal, potrivit The Sun.

Dar fostul star de la Tottenham a răspuns în mod perfect: a slăbit peste 50 de kilograme, iar acum se poate lăuda cu noul său fizic tonifiat.

Mido a dezvăluit că a fost inspirat să slăbească după ce a fost batjocorit fără încetare pentru că a acumulat kilograme după retragerea sa în 2013.

În plus și medicii au fost foarte tranșanți cu privire la viitorul său.

„Aveam 150 de kilograme și ajunsesem într-un punct în care nu mai puteam merge nici măcar 30 de metri. Dacă o făceam, simțeam imediat dureri la spate, la încheieturi, la genunchi. Îmi amintesc faptul că m-am dat jos din barca mea – ziua în care mi s-a schimbat viața – și am mers pe o insulă.

Eram cu 3 prieteni și aveam de făcut 300 de metri. Era destul de dificil de mers prin nisip și era soare afară. Le-am spus: `Nu mai pot să merg`. M-am odihnit 30 de minute. Aveam doar 34 de ani”, spunea Mido în urmă cu câțiva ani, potrivit Daily Star.

În acest moment, Mido este antrenorul celor de la Ismaily și se menține într-o formă bună.

Mido a început fotbalul la Zamalek, iar în anul 2000 a făcut pasul în Europa, la Genk. Din Belgia s-a mutat în Olanda, după un an, și a câștigat 4 trofee în tricoul lui Ajax. Au urmat mai multe experiențe, la Celta Vigo, Marseille, AS Roma, Tottenham, Middlesbrough, Wigan, Zamalek și West Ham, înainte de a se retrage din activitate în 2013, la 29 de ani, de la Barnsley.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel