joi, martie 30, 2023

Cânepa orgnică, ”cea mai bună protecţie” anti-COVID-19. În urma unor cercetări realizate în Franța, s-a dovedit că planta din a cărei inflorescenţă rezultă canabisul este ”cea mai bună protecţie” anti-COVID-19.

Un startup din departamentul Yonne, în centrul Franţei, au realizat măști de protecţie anti-Covid-19 din cânepă organică, pe care ulterior le-au și omologat, relatează duminică AFP.

Te-ar mai interesa: Papa Francisc, internat de urgență! Anunțul Vatica...

Filtrarea şi respiraţia este posibilă fără adăugarea altor ingrediente

  1. „Ţinând cont de proprietăţile sale, cânepa nu are nevoie de adăugarea altor produse, de lipici sau de alţi lianţi. Caracteristicile sale fac ca filtrarea şi respiraţia să fie posibilă fără adăugarea altor ingrediente”, a declarat AFP Stephanie Gauvenet, directoarea fabricii Géochanvre din Lézinnes.

Masca din cânepă indică o performanţă de filtrare de 89%, produs ce s-a vândut deja în 1,4 milioane de bucăţi. O astfel de mască costă 65 de cenţi bucata.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private