Sari la conținut

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, dezvăluiri cutremurătoare din momentul în care a fost în moarte clinică: „Am văzut o aură puternică. Mă chema acolo și..”

Sursă foto: Fanatik
Povestiri din viața dincolo de moarte

Acum 25 de ani, cântăreața de muzică populară, Denisia Paliță, a fost victima unui îngrozitor accident de circulație. Medicii nu i-au mai dat aproape nici o șansă, aceasta fiind în comă profundă.Cântăreața, care avea atunci doar 20 de ani, a fost catapultată prin parbriz și a rămas, inertă, pe capota mașinii.

Denisia Paliță își aduce aminte totul, chiar dacă au trecut, de atunci, 25 de ani. Își amintește ce a simțit după impact, cum a auzit ce se întâmplă în jurul ei, fiind în moarte clinică, dar și cum a ”înviat” brusc și și-a văzut mama lângă ea, cu lumânarea în mână.

Mama a venit la spital cu lumânări aprinse

Auzea tot, nu se putea mișca, nu simțea nimic. Oamenii strânși la locul accidentului și-au făcut cruce. ”E moartă!”.

”Am intrat în comă profundă, toată lumea a crezut că-s moartă. Numai sânge… Am ajuns la Târgu Jiu cu ambulanța. M-au băgat într-o sală, într-o rezervă, mi-au cusut buza cu ață de sac sau de ce era. Buza superioară a fost secționată definitiv în partea stângă. Mi-au pus și tubul de oxigen.

În scurt timp a aflat mama. A venit la spital, cu lumânări aprinse, pentru că doctorul i-a spus că sunt în comă profundă și că sunt mici șanse să supraviețuiesc.

Pe timpul stării mele de comă profundă, de moarte clinică, am înțeles că la patul meu a venit Petrică Mâțu Stoian. Eu m-am intersectat cu el, când mă mai duceam și cântam”, a povestit cântăreața de muzică populară în cadrul unui interviu pentru CanCan.

Denisia Paliță
Sursă foto: YouTube

Ce a văzut Denisia cât a fost în moarte clinică: ”Mă chema acolo, îmi trăgea pașii!”

Timp de aproape șapte ore nu a prezentat niciun semn vital. Dar s-a trezit pe o câmpie, iarbă multă și flori. I-a apărut o arcada luminoasă, iar pașii ei s-au mărit, voia să intre…

”De la orele 13:30 și până seara, la nouă, am fost moartă. Nu am prezentat niciun semn vital. Eu i-am simțit pe toți atunci, i-am auzit, dar că mama este lângă mine nu am știut.

În timpul șederii mele în patul spitalului, pe tot parcursul ăsta, am ajuns pe o vale, pe o câmpie superbă unde auzeam cântec de păsări. Natură superbă, verde peste tot… Parcă mai erau și flori.

Mergeam așa de liniștită, mă simțeam bine. În fața mea am văzut o arcadă, ca la evenimente. O aură puternică. Un semicerc imens de lumină. Mă chema acolo. Acolo îmi trăgea pașii, încerca să mă absoarbă.

Și am văzut și un podeț, ca la țară, acoperit cu beton, cu pământ, acele burlane, din țeavă groasă. Mă apropiam să trec podețul, lumina mă capta. Nu am ajuns să fac pasul. M-am oprit în fața arcadei. Atât de tare am simțit căldura luminii, eram pe pat, conectată la oxigen, că am sărit direct în fund”, curg dezvăluirile artistei.

Am primit un certificat medical cu diagnostic de sluțire

Mama ei o veghea. A tresărit atunci când copila a ”înviat” brusc. ”Mama s-a dat de pe marginea patului, avea lumânarea în mână. Am încercat să vorbesc, n-am putut, dar i-am făcut un semn cu mâna, că să fie liniștită că-s bine. Acesta a fost fenomenul. Am văzut o altă dimensiune.

Mi-am revenit, spitalizarea mea a fost 10-12, cam așa. Am primit un certificat medical cu diagnostic de sluțire. Am mers acasă și am început procesul de recuperare. Așa, cu capul cât eram, a trebuit în mai puțin de o lună să-mi dau examenul de postliceală sanitară”, a dezvăluit Denisia Paliță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.