Sari la conținut

Cănuța ”fermecată” îndeplinește dorințe. Lidia Fecioru: Sănătate și bani cu nemiluita

lidia

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, nu mai are nevoie de nicio perezentare. Prezentă în emisiunea Extra night  show (XNS), aceasta a divulgat un secret pentru îndeplinirea dorințelor.

Lidia Fecioru: „Fericirii îi place liniștea, nu trebuie să spui nimănui”

Celebrul bioenergoterapeut a dezvăluit trucul pentru a face bani cu nemiluita în emisiunea lui Dan Capatos. Cunoscuta bioenergoterapeută spune că știe această metodă de mai bine de cinci ani, însă există unele mici secrete. Este de preferat ca moneda pe care o folosim să nu ne aparțină. În plus, mierea trebuie să fie adăugată peste monedă, în cană, în cantități moderate. Lidia Fecioru a declarat că mierea are foarte multă energie, deoarece este acumulată de pe toate florile și nici nu se strică.

Lidia Fecioru: Acest venin este secretul

Cănuța ”fermecată” îndeplinește dorințe

„Mierea nu se strică, deoarece albina, având veninul din coadă, atunci când depune mierea, depune și venin. Acest venin este secretul care o păstrează pentru totdeauna și o sigilează astfel. Atunci când punem cana de lut cu mierea și moneda, trebuie să ne punem o dorință. Dacă ne dorim sănătate, de exemplu, putem adăuga o bucățică dintr-o plantă medicinală, împreună cu mierea”, a precizat celebra energoterapeută în emisiunea lui Capatos.

Cana se ține într-un loc cât mai sigur, departe de ochii curioșilor

„Este musai să nu împărtășim cu nimeni dorința pe care ne-am pus-o și, totodată, să ținem cana într-un loc cât mai sigur, departe de ochii curioșilor: ”Foarte multă lume a făcut-o și li s-a îndeplinit dorința. Dar important este, știi cum se spune, fericirii îi place liniștea, nu trebuie să îi spui nimănui. Și trebuie să ținem secret lucrurile astea. Se ia o căniță de lut, micuță, nu mare, se pune în ea un bănuț, e bine să nu fie al nostru, mă rog”, a spus Lidia Fecioru pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel