Sari la conținut

Lidia Fecioru previziuni pentru anul 2023: „Dumnezeu ne arată acest lucru”. Sfaturi importante pentru a ne merge bine tot anul!

creier
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru

Parapsihologul Lidia Fecioru a realizat previziunile pentru anul 2023, oferind în același timp o serie de sfaturi pentru a ne merge bine în Noul An.

„Daca notam pe o foaie 2021, 2022 2023, luandu-le la adunat da 3 de 6, este inchiderea unui ciclu satanic, acum biruie partea spirituala, este important pentru noi, pentru umanitate, tot ce inseamna partea sufletului.

Sa nu credem ca totul se incheie doar cu partea asta, toti s-au axat pe razboi si nu mai tin cont de partea cealalta, razboiul din spatele luptei din Ucraina e mai mare.

Sa avem rabdare si sa nu luam decizii pripite. Este acel razboi al luptelor interne, la nivelul fiecarui om. Tot anul e asa, se rup relatii, se fac relatii noi, se rup contracte, intelegeri, tot ce spunem nu e doar la nivel personal, este o chestie a globului, a pamantului, inclusiv partea asta cu timpul cald de primavara in perioada cand crapau pietrele, astea sunt o schimbare si Dumnezeu ni le arata, dar trebuie sa-l ascultam sa vedem ce vrea sa ne arate”, a declarat Lidia Fecioru în exclusivitate la România TV.

Sfaturi importante pentru ati merge bine în 2023

Cunoscuta bioenergoterapeută a explicat de ce este important să nu spui niciodată „nu”, dar și cum ne putem împlini dorințele în noul an.Lidia Fecioru a vorbit, şi la Antena Stars, despre ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine în noul an. Ne putem împlini dorințele în anul 2023, dacă ținem cont de câteva sfaturi importante.

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot se mărește, și tot așa până când se face o bulă foarte mare.

Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a precizat specialista.

Un prim pas important este să ne scriem dorințele pe o foaie, apoi gândurile noastre să fie aliniate cu ceea ce vrem să obținem. Gândurile ar trebui să fie unele pozitive, pentru a se împlini.

Constantin Dulcan: cum ne pot îmbolnăvi gândurile și cuvintele negative? „Ura este cancerul ființei umane”. Scoateți aceste cuvinte din vocabular!

„Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim.

Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă”, a mărturisit bioenergoterapeuta, pentru sursa citată anterior.

Câteva moduri prin care îți poți împlini dorințele, explicate de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeuta consideră că există câteva ritualuri, pentru a ajunge mai repede la ceea ce ne-am propus. Iată ce trebuie să faci pentru a atrage norocul și abundența!

  • „Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.
  • Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.
  • Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit.
  • După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește.
  • Mai avem un ritual pe care îl facem noi, femeile, în Joia Mare la biserică, atunci când se citesc cele 12 Evanghelii. Vezi femei care vin cu un șiret și leagă 12 noduri la fiecare Evanghelie. Atunci își pun câte o dorință, iar atunci când au o problemă, dezleagă câte un nod. Acest ritual se face doar în Joia Mare. Atunci planetele sunt aliniate altfel, cerurile sunt deschise. Atunci și mulți preoți citesc în același timp Evangheliile”, a spus Lidia Fecioru.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: