Sari la conținut

Care este dieta lui Kate Middleton. Secretul siluetei ducesei de Cambridge a fost dezvăluit

Ducesa de Cambridge nu are probleme cu SILUETA, având acest stil de viață

Grațioasă și frumoasă, soția prințului William ne amintește constant de delicatețea regretatei prințese Diana.

Kate Middleton s-a remarcat de la început cu o siluetă armonioasă și a mărturisit că nu a avut niciodată problemele cu kilogramele în plus, nici măcar pe perioada celor trei sarcini.

Care este secretul ei? ”Misterul” stă în alimentație. Vă vine să credeți sau nu, ducesei de Cambridge îi place să gătească personal, secret divulgat chiar de Carolyn Robb, fost bucătar la Palatul Kensington.

”Kate nu a avut înainte de căsătorie un stil de viață regal. Trăia într-o familie normală, unde se gătea în casă, mereu a gătit”, a declarat Robb într-un interviu acordat Racked.

Soția Prințului Williams nu mănâncă raw vegan tot timpul, dar are grijă să introducă zilnic în alimentația sa produse raw vegan, adică alimente crude, nepreparate termic.

Potrivit Daily Mail, printre mâncărurile preferate ale lui Kate Middleton se numără gazpacho, o supă spaniolă de roșii care se servește rece și ceviche (pește crud marinat cu lămâie), dar și salată de pepene verde sau fructe goji.

Însă un banal fel de mâncare este plăcerea ei vinovată, pe care și-o ”permite” uneori. Vă vine să credeți sau nu, puiul la rotisor este și el în topul preferințelor alimentare ale ducesei de Cambridge.

Kate a mărturisit că înainte de căsătoria cu prințul William a urmat dieta Dukan și acum regretă că a fost atât de obsedată de siluetă înainte de nuntă, în 2011.

Între timp, a adoptat o alimentație picantă, despre care se spune că nu îngrașă. În turneul său în India, ducesa se pare că s-a delectat cu cele mai bune legume condimentate, la care nu renunța în nicio zi, potrivit express.co.uk.

Micul dejun al ducesei conține smoothie-uri și superalimente speciale.

Bea aceste sucuri zilnic și iată din ce le face: dimineața, doar din fructe, dar după-masa, are câteva trucuri. Mai pune spirulină, kale, matcha (un tip de ceai verde), spanac, pătrunjel, salată verde și afine.

Sursa foto: http://express.co.uk

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel