Sari la conținut

Care este starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici după contractarea unei bacterii intraspitalicești?

Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici; Sursa: Adina Alberts, Facebook
Bogdan Stanoevici; Sursa: Adina Alberts, Facebook

Recent, Adina Alberts a informat pe una dintre rețelele de socializare că faimosul actor și om politic, Bogdan Stanoevici, a învins mult temutul Covid-19. Totuși, în timpul petrecut în spital, Stanoevici a luat o bacterie nozocomială ce i-a pus viața în pericol și din cauza căreia a fost intubat la ATI.

Adina Alberts, cunoscutul medic primar de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, a informat pe pagina sa de Facebook acum câteva zile că Bogdan Stanoevici, faimosul actor și om politic, a învins virusul SARS-C0V-2. Cu toate acestea, în urma internării în spital, acesta a contractat o baterie dăunătoare ce i-a pus viața încă o dată în pericol.

„BOGDAN STANOEVICI a învins COVID-ul. Dar, din păcate, a luat o bacterie nozocomială din spital și este din nou intubat la ATI. Primește adrenalină intravenos ca să rămână în viață. Așa a anunțat România TV. Îi doresc din suflet ÎNSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ! Haideți să-i urăm împreună …

Doamne, oare câți români s-au stins până acum din cauza acestor germeni intraspitalicești atât de periculoși?! Nimeni nu face nimic ca să scăpăm de ei… Iar autoritățile trec totul sub tăcere! Bagă totul sub preș!”, a delcarat Adina Alberts, în postarea de pe rețeaua de socializare.

Recent, medicul a oferit noi informații despre starea de sănătate a actorului. Se pare că are nevoie de un tratament pentru a învinge această infecție. Bacteria contractată i-a atacat flora intestinală, provocând numeroase manifestări neplăcute și probleme de sănătate.

„Vă spuneam, acum 2 zile, despre cunoscutul actor și om politic Bogdan Stanoevici, că este într-o cumpănă a vieții lui. A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Această bacterie atacă flora intestinală normală.

-Boala asociată cu Clostridium difficilae reprezintă un spectru de afecțiuni variind de la diaree ușoară la o colită mai severă cu megacolon toxic sau intestin perforat, care pot duce la sepsis și moarte. Semnele și simptomele pot include scaune frecvente, dureri abdominale și crampe, greață, febră, deshidratare, oboseală și număr mare de leucocite- (sursa: reginamaria.ro)

Tratamentul pentru aceasta infecție, recunoscut peste tot în lume ca fiind cu adevărat eficient, este TRANSPLANTUL DE MATERII FECALE! Da, ați auzit bine! Este o procedură relativ ușor de efectuat. Trebuie să existe un donator tânăr, sănătos, cu o floră intestinală perfect echilibrată!”, a informat Adina Alberts, pe Facebook.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: