Resveratrolul este un antioxidant care aduce o multitudine de beneficii organismului uman. Acesta este utilizat mai ales pentru neutralizarea radicalilor liberi.
Resveratrolul poate fi găsit în diferite alimente, dar care poate fi administrat și sub formă de suplimente alimentare. Principalele alimente care îl conțin sunt: strugurii, murele, roșiile, rodii, coacăzele, afinele, merișorul, dar și arahidele și fisticul. Practic acestea se regăsește în fructele de culoare închisă.
Iată care sunt beneficiile acestuia:
Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…
Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. Toată lumea știe că organismul uman are…
Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca: „Când simți că ești într-o…
Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav! Semnele bolii hepatice grase…
Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria. Curmalele, căci despre ele vorbesc experții, pot…
Planta minune care protejarea ficatului. Un stil de viață nesănătos este principalul factor care conduce…