luni, august 15, 2022

Prezentă în emisiunea Mirelei Voicu, de la Antena 3, Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a explicat care sunt cele 7 semne apocaliptice. Aceasta a spus și cum le putem interpreta.

Cum trecem peste cele șapte pecepți ale apocalipsei?

„Iată că suntem într-un moment de cumpănă a omenirii și exact așa cum prevedeau Scripturile și unii dintre profeți, din păcate, se adeveresc aceste scrieri.

Dar, ceea ce este foarte important și mesajul meu în această seară este să învățăm să traducem aceste metafore, pentru că toate Scripturile sunt codificate, sunt scrise sub formă de metafore, astfel încât, în funcție de gradul de elevare spirituală, să reușim să le percepem, să le traducem și să le implicăm în viața de zi cu zi.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

Ei bine, după cum știm, Apocalipsa lui Ioan, dacă ne-am gândit la contextul istoric în care ea a fost revelată, era un moment după trecerea lui Iisus în alte dimensiuni”, explică Adina Moldoveanu, la Antena 3.

Expert spiritual: „Trebuie să trecem de cele 7 peceţi ale apocalipsei”

„Era un moment în care creștinii erau prigoniți. Și iată că apostolului Ioan i se arată această profeție și, mai mult decât atât, i se arată cele 7 peceți.

Ei bine, și noi, dacă ne uităm după atâtea mii de ani avem mai mult sau mai puțin de trecut și de desfăcut aceste 7 peceți.

Și exact ca și atunci, era foarte important ca să reușim să percepem, de fapt, profunzimea credinței.

Te-ar mai interesa: Ce spunea Arsenie Boca despre Maica Domnului: NU f...

Pentru că toate acestea sunt teste de credință. Acum, dacă nu sunt calificată să vorbesc despre război sau despre pandemie, ceea ce pot să vă spun este că de-a lungul mileniilor, oamenii au încercat să-și explice diferite provocări la care a fost supusă credința oamenilor.

„Credința noastră este încercată acum”
Și aici vorbim de diferite etape ale omenirii, pentru că această apocalipsă este ciclică. După cum știm, omenirea a fost supusă mai multor apocalipse și toate au venit cu un scop.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Au venit cu scopul de a ne eleva spiritual și dacă am putea ca să învingem ego-ul care ne duce în această prigoană, atunci am reuși mult mai mult ca să înțelegem aceste timpuri”.

Mesia NU este un SALVATOR

„Marele cabalist Rabbi Yehuda Ashlag a spus că adevăratul război autentic de la sfârșitul zilelor este un război al conștiinței umane.

Cu alte cuvinte, Armaghedonul nu reprezintă asteroizi care se prăbușesc în pământ sau explozii nucleare. În toată lumea, oamenii vor vedea opinii opuse ale realității, oamenii se vor lupta pentru ideologie și opinii și iată că asta se întâmplă”, mai spune expertul.

Te-ar mai interesa: De ce ți se face somn după masă? Un expert elucide...

Oamenii chiar vor duce un război împotriva lui Mesia

„Oamenii vor purta război, un război interior împotriva propriei naturi reactive, alimentat de roller-coster-ul emoțional, care este ego-ul uman.

Față de sufletul uman, adevărata noastră stare de conștiință pe care am ajuns să o dezlănțuim.

Conform Zoharului, care este cartea de căpătâi a Kabalei, oamenii chiar vor duce un război împotriva lui Mesia.

Rețineți că Mesia nu este un salvator. Mesia are mai multe moduri de a se manifesta și de aceea sosirea noii lumi pașnice și nemuritoare se va face numai printr-un salt al conștiinței.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Așadar, dacă stăm să ne gândim de-a lungul istoriei, Mesia, de fapt, este o stare de conștiință și ceea ce se întâmplă în ziua de azi este, de fapt, exact cum spunea rabinul, un război al conștiinței”, a conchis Adina Moldoveanu, consultant spiritual.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private