Sari la conținut

Carmen Brumă trage semnalul de alarmă: Atenție la cantitatea de carbohidrați din farfurie!

Carmen Brumă
Sursa foto: Arhiva Doctorul Zilei
Caremen Brumă, sfaturi alimentare pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Carmen Brumă a spus care este principalul aspect asupra căruia trebuie să ne concentrăm dacă vrem să slăbim.

Carmen Brumă este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate vedete de la noi. Ea a reușit, în timp, să slăbească, iar acum poate să ofere informații despre alimentație, sport și metode de slăbit.

„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă intersează mai mult că îmi dă energie”, spune vedeta TV.

Sport fără nici un fel de echipamen

„Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi dă adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi. Am o mini sală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără nici un fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță”, a spus Carmen Brumă, pentru Click!.

„Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm”

Carmen Brumă a mai dezvăluit un secret legat de slăbit. Ea spune că „restricția calorică, alimentația te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport”.

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu, la început, făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm”, a mai spus vedeta.

Negociem, îl întreb ce vrea să mânânce

„Cât despre fiul său, Vlăduț, aceasta spune că „nu e mâncăcios, e destul de echilibrat. Nu i-am impus multă restricție. Negociem, îl întreb ce vrea să mânânce și apoi îi spun cam ce se poate. Am ajuns la un consens, el își dorește zilnic desert. Bine, dar nu-l mânânci în loc de masă și, obligatoriu, la masă o legumă, după care un fruct și abia apoi desert. Așa va fi sătul și nu va mai lua decât doua guri de dulce. E un copil ascultator, ascultă de amândoi”, a conchis Carmen Brumă.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel