duminică, iunie 26, 2022

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, și-a uimit admiratorii cu ultima sa apariție. Însă, în loc să primească laude, ea a fost criticată de fani: „Arăți bolnavă, palidă”.

De când a divorțat, cântăreața Carmen de la Sălciua a lipsit din spaţiul public. Ea a stat departe de aparatele de filmat şi a fost activă doar pentru prietenii săi de pe conul de socializare.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

În cea mai recentă fotografie postată pe un cont de socializare, Carmen şi-a prezentat noul look. Probabil dorind o schimbare la început de vară, ea a renunţat la pletele care au făcut-o faimoasă și a adoptat o coafură blondă.

De aceasta dată, vedeta a riscat pentru frumusețe și, deși are părul natural brunet, a decis să se vopsească blondă.

Foarte încântată de noul său look, cântăreața de muzică de petrecere a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.
„Schimbările se opresc aici!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Totuși, reacțiile fanilor nu au fost poate cele pe care le spera, iar mulți dintre ei au criticat-o.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Reacția fanilor la schimbarea de look al lui Carmen de la Sălciua

Criticile venite din partea fanilor lui Carmen de la Sălciua au fost transmise fie mai cu tact, dar au fost și urmăritori ai vedetei care i-au spus fără ocolișuri că nu cred că blondul o face să arate bine, ba chiar arată „bolnavă și palidă”.
„Marilyn Monroe”, a fost comentariul unui fan care a comparat-o pe Carmen de la Sălciua cu faimoasa actriță, potrivit fanatik.ro.

Totuși, multe dintre comentarii au fost negative, iar un urmăritor comenta că artista de muzică de petrecere arată acum palidă din cauza culorii părului său.
„Văleu! Ce palidă te-a făcut blondul ăsta…”, a mai scris o altă persoană.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Alte explicații pentru motivul din cauza căruia nu îi place schimbarea de look a vedetei a dat un fan care a spus că arată bolnavă cu noua culoare.
„Carmen, nu!! Ai avut o culoare super frumoasă înainte, oarecum un caramel ceva, atunci da, îți stătea super și imediat ai trecut la brunet.

Arăți bolnavă, palidă, galbenă așa. De ce nu ți-au spus cei de la salon? Sincer, îți place? Nu te prinde acest blond galben deschis, nu te prinde”, a scris respectivul fan.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private