vineri, martie 24, 2023

Shakira este una dintre cele mai apreciate și carismatice vedete din lume. Printre toate atributele ei iese în evidență frumusețea ei de neegalat, naturală, care pare să fi rămas intactă chiar și acum când are aproape 45 de ani. Iată câteva dintre secretele tinereții sale.

Superstarul columbian Shakira pare, la 45 de ani, cu ușurință mai tânără cu zece până la cincisprezece ani. Chiar nu s-a schimbat prea mult de la sosirea sa în Statele Unite în 1998, la vârsta de 20 de ani.

Te-ar mai interesa: Fostul rector al UMF Cluj şi mai multe cadre didac...

Genul acesta de tinerețe și frumusețe nu se întâmplă fără efort.

Aflați cum reușește frumoasa cântăreață să se mențină atât de uimitoare și care este secretul său nr. 1 atunci când vine vorba de îngrijirea personală.

SHAKIRA ÎȘI FACE PROPRIUL MACHIAJ – TOT TIMPUL

În mod surprinzător, Shakira este foarte diferită de alte vedete prin faptul că insistă să-și facă propriul machiaj, chiar și pentru concerte, spectacole, aproape orice apariție publică.

Este neobișnuit și cool să vezi o celebritate relaxată din acest punct de vedere. Ea a declarat pentru InStyle în 2014 că îi place să o facă singură și și-a împărtășit filosofia de machiaj.

Te-ar mai interesa: Medic: Cele mai bune și „cele mai proaste...

“Nu te complica. De obicei port o culoare naturală pe buze și îmi accentuez ochii. Simt că cu cât machiez mai puțin, cu atât arăt mai bine. După atâția ani în fața camerei, uneori, cred că arăt mai bine acum decât acum 10 ani când am purtat mai mult make-up! Este important să vă lăsați propria piele să strălucească “.

CUM S-AR ÎMBRĂCA SHAKIRA DACĂ AR DEPINDE DE EA

Shakira poate purta orice brand își dorește, însă recunoaște că este adepta stilului relaxat.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

Cantareata The Whenever, Wherever a vorbit cu Hello! în 2015, la trei luni după nașterea celui de-al doilea copil al său, Sasha.

„Dacă ar depinde de mine, aș purta doar blugi și tricouri, chiar și pe covoare roșii, dar atunci nimeni nu m-ar fotografia, iar asta m-ar în foarte mult. Deci, știi, trebuie să țin pasul cu restul populației feminine și, uneori, să încerc ceva mai mult ”.

Te-ar mai interesa: Institutul Ana Aslan dezvăluie secretul longevităț...


SECRETUL SUPREM AL FRUMUSEȚII SHAKIREI

Este destul de clar prin acest punct că, pentru această artistă, filosofia ei de frumusețe (și poate de viață) păstrează lucrurile simple și elegante. De la machiaj până la garderoba, stilul ei este frumos, dar nu îl gândește prea mult.

Așadar, principalul ei sfat de frumusețe este, deloc surprinzător.

„Purtați protecție solară și zâmbiți!”, A spus ea în conversația cu InStyle. „Un zâmbet bun dă dovadă de încredere și este într-adevăr cel mai bun machiaj.”

Te-ar mai interesa: Ghid complet de valori ale glicemiei în funcție de...

„Îmi îngrijesc bine dinții și când am știut că campania cu Crest 3D White (Shakira a fost în trecut o ambasadoare a mărcii) zâmbea și promova zâmbetul, am crezut că se potrivește perfect – chiar merge cu filozofia mea de viață. ”

„Sunt atât de zâmbitoare încât uneori fotografii trebuie să-mi ceară să mă opresc și să dau un aspect mai serios sau mai sexy!”

Apropo, nu glumește despre protecția solară. Glam a întrebat-o în 2014 despre conținutul sacului de plajă. Răspunsul ei?

„Cea mai mare protecție solară SPF pe care o pot găsi. Evit întotdeauna deteriorarea pielii de la soare. . . De asemenea, folosesc un ser de vitamina C înainte de a mă machia pentru a-mi hrăni pielea, împreună cu o mulțime de cremă hidratantă. ”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private