sâmbătă, octombrie 1, 2022

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis moartea reginei Elisabeta a-II-a încă de la începutul anului, iar cu acest prilej trage un semnal de la alarmă cu privire la consecințele care vor urmaa după decesul Reginei.

În viziunea clarvăzătoarei, acest eveniment va marca întreaga lume, nu doar Marea Britanie.

„La începutul anului am vorbit despre faptul că în 2022 Regina Marii Britanii va muri. Și asta s-a și întâmplat astăzi. Asta e o știre mare, prieteni. Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Probabil vă veți întreba de ce, că e doar o regină. Dar e mult mai mult de atât și veți vedea consecințele foarte curând. Stați aproape”, a mărturisit Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Raed Arafat: Planul României dacă Putin aruncă nuc...

Noul succesor la tron – Regele Charles al III-lea

Charles a devenit rege al Marii Britanii în clipa în care mama lui a încetat din viață. Potrivit unei vechi legi britanice, care spune că, citez, „Regele nu moare niciodată”, statutul de suveran al Regatului Unit se transmite instantaneu. Soția lui, Camilla, a devenit automat Regină în același moment.

Prințul de Wales a ales numele regal Charles al III-lea, deși mai poartă alte trei prenume din care putea să aleagă: Philip Arthur George. La 73 de ani, regele Charles al III-a devine, astfel, cel mai în vârstă moștenitor al coroanei britanice care urcă pe tron.

Aşa cum o cere protocolul, în primele 24 de ore după moartea mamei sale, Charles este proclamat oficial rege. Asta – la Palatul St.James din Londra, în fața unui organism ceremonial cunoscut sub numele de Consiliul de Aderare, din care fac parte parlamentari proeminenţi, înalţi funcţionari publici, precum şi Lordul primar al Londrei.

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

Ceremonia oficială de încoronare va avea loc peste câteva luni, pentru a nu se suprapune cu perioada de doliu în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

Liz Truss: „Odată cu trecerea în neființă a celei de-a doua epoci elizabetane, deschidem ușile unei noi ere în istoria țării noastre mărețe. Așa cum și-ar fi dorit Maiestatea sa, cu ajutorul cuvintelor „Dumnezeu să-l apere pe Rege”.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Deși acum este moștenitorul tronului, prințul William nu este și prinț de Wales. Dar a moștenit celălalt titlu al tatălui său, Duce de Cornwall. Iar soția lui, Catherine, va fi cunoscută drept Ducesa de Cornwall.

Pe de altă parte, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle – Archie și Lilibet – au urcat o treaptă pe scara succesiunii și, potrivit regulilor instituite în 1917 de regele Edward, au devenit prinți și pot folosi și titulatura „Alteță Regală”. Bunicul lor, regele Charles al III-lea este un susținător declarat al unei Case Regale cu mai puțini membri și ar putea să le retragă totuși aceste titluri.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private