Sari la conținut

Carmen Harra a prezis sfârșitul Ronei Hartner: Codurile vieții joacă un rol esențial în viața noastră

cancer Rona hartner
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Anunțul privind moartea Ronei Hartner a bulversat întreaga țară. Artista a fost o adevărată luptătoare, însă boala a ucis-o. Carmen Harra a făcut acum destăinuiri neștiute în legătură cu regretata actriță. 

Aparent, acum 14 ani, Carmen Harra ar fi prezis că Rona Hartner nu o să aibă o durată lungă de viață, analizându-i codul de viață. În opinia acesteia, codul de viață al artistei a fost numărul 5, fapt pentru care s-a lovit de această cifră de multe ori de-a lungul vieții sale. De altfel, chiar și data și anul în care a decedat au legătură cu numărul 5.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Carmen Harra a arătat că numărul 8 nu se afla în codul de viață al Ronei Harner. Asta însemna că artista nu va trăi până la adânci bătrâneți.

Nu are nicăieri un 8 în codul vieții care i-ar fi dat longevitate

„Rona Hartner o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil. Născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra 5. Trece în neființă la 50 de ani, într-o zi de 23, care este cifra 5, noiembrie 23, 2023. Dacă adunăm noiembrie cu 23 și cu 2023 cădem pe cifra 5. Iată, deci, că cifra 5, codul ei divin, se reflectă în existența ei. În Cabala Antică, cifra 5 este dimeniunea a cincea, dimensiunea morții, trecerea dincolo de la 4 nivele ale creației fizice.

Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei sprea lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți o să ne amintim de ea cu mare drag. O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial în viața noastră. Îmi amintesc cum acum 14 ani, la Măruță, am încercat să vorbesc despre codificarea ei cu cifra 5 și faptul că nu are nicăieri un 8 în codul vieții care i-ar fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și cât de interesante sunt sincronicitățile în viețile noastre.”, a mărturisit Carmen Harra.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: