Sari la conținut

Cum arată fiica Ronei Hartner. Rita Sumalya a rămas fără mamă la 15 ani! Ce mesaj dureros i-a transmis actrița, înainte să se înalțe la cer

rona hartner a murit
sursa foto retete si vedete
fiica rona hartner

Decesul Ronei Hartner a provocat o mare suferință în inimile tuturor, în special în cele ale membrilor familiei sale. Artista a avut o relație strânsă cu fiica ei, care a fost sprijinul ei cel mai important în această perioadă atât de dureroasă. Rita Hartner a fost lângă ea și a dat dovadă de forță și curaj de la o vârstă foarte fragedă.

Rona Hartner i-a transmis fiicei sale cumplita veste, ceea ce i-a adus multe lacrimi și suferință în suflet. Doctorii i-au recomandat să își scrie testamentul, însă se simțea o adevărată luptătoare. De asemenea, Rona Hartner a mai dezvăluit și cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiicei sale chiar înainte de a se stinge din viață.

Actrița îi spunea că, în cazul în care ar fi decedat în acel moment, ar fi plecat în Rai foarte întristată, deoarece își văzuse și ea fiica plângând. Ambele au petrecut mult timp împreună, iar Rita Hartner nu a dorit să își manifeste durerea în fața propriei mame ca să îi arate că poate să depășească această probă a vieții.

”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale, potrivit Spynews.

Cum arată fiica Ronei Hartner și ce ocupație are

Rona Hartner a fost mamă o singură dată. În anul 2008 a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus un nume deosebit: Rita Sumalya.

„Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”, spunea artista despre semnificația celor două prenume ale fiicei sale.

Rita Hartner pășește pe urmele părinților ei. Aceasta este foarte implicată în lumea artei și a apărut deja în mai multe filme. Iubește machiajul, motiv pentru care a urmat recent cursurile uneia dintre cele mai faimoase școli de machiaj și a dobândit deja prima ei diplomă de make-up. Este pasionată, de asemenea, de designul interior, ceea ce arată că are simțul frumosului.

fata ronei hartner
sursa foto peroz

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: