marți, mai 30, 2023

Carmen Harra anunța dezastrul în urmă cu doi ani. „Viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte”. Când va lua sfârșit definitiv pericolul.

În urmă cu doi ani de zile, în mai, 2020, celebra româncă stabilită în SUA de mai bine de 40 de ani, declara pentru ciao.ro, că pandemia de coronavirus nu este cel mai rău lucru care avea să se întâmple omenirii.

Recunoscută pentru previziunile sale legate de evenimente importante care au marcat lumea, clarvăzătoarea a făcut predicții privind mutațiile virusului SARS-CoV-2, dar și despre „noua normalitate”, pe care o va exeprimenta omenirea.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Carmen Harra anunța dezastrul în urmă cu doi ani. „Viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte”

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care  conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se  rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic,  politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o  îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă!

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferte forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul  Pasteur, din America, vor  trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”, a spus Harra, potrivit sursei citate.

„Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume” 

Carmen Harra anunța o „cădere a sistemelor politice, economice și religioase”, încă din urmă cu 20 de ani.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

„Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional.

Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea  generală este de dezorientare.

Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea  carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios.”, a mai spus Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Când va lua sfârșit definitiv pericolul

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o  experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică!

Karma este consecința  experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și în plus se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră.

Te-ar mai interesa: Două semne incipiente de cancer de colon. Medic: O...

Era care vine în viitor din 2033, în viitorul  omenirii va fi o lume mai bună, o lume mai frumoasă, mai  curată, mai reală, mai justă, eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne  batem între noi, conceptele religioase din care tot așa ne băteam pentru  diferiți Dumnezei și aceste sunt cele care suferă mutații incredibile”, a spus parapsihologul.

„Se naște o nouă religie, când Hristos a zis „Revin pe Pământ după 2000 de ani”, trebuia să adăugăm  cei 33 de ani de la moartea lui Hristos. Deci 2033 este anul  când intrăm în ce se numește Era Luminii și până atunci mai avem vreo 13 ani de încercări! Acest virus este doar o încercare, încercarea cea mai mare urmează după virus, important este să nu ne fie frică!”, a mai spus Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private