marți, iunie 28, 2022

În ultima perioadă, pe fondul evenimentelor pe care le trăim de la pandemie la război, se vorbește tot mai mult de plățile karmice și de curățare spirituală.

Dacă până nu demult karma era doar un clișeu, puțini știu cu adevărat ce credințe spirituale ascunde karma.

Karma este modalitatea prin care Universul te răsplătește pentru cine ești și pentru ceea ce faci.

Fiecare acțiune pe care o faci în această viață sau într-o viață anterioară te determină să îți asumi o răspundere datorată integral. Atât faptele bune, cât și cele rele vor face parte din bagajul tău karmic și te vor influența într-un mod sau altul. Din fericire, îți poți șterge datoria karmică schimbându-ți mentalitatea și făcând anumite lucruri nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău și pentru Univers.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Potrivit astrologului Carmen Harra tot ce s-a întâmplat în utima vreme în lume a ținut de plățile karmice.

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual. În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva. (…)

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Războiul este tot o reflexie a stării de spirit și tot o lecție karmică, apropo de legile universale și de ce învățăm de la strămoșii noștri. Dacă stăm și ne uităm mai bine când a început Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și acest război, toate încep sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a 5-a, înseamnă moarte. Cum ne explicăm o coincidență atât de mare? Ni se arată ceva de la o forță divină să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Și le experimentăm până când le rezolvăm. Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război Mondial karmic, acest război nu s-ar fi întâmplat. De ce se întâmplă în Europa și nu în America? De ce nu se întâmplă în America de Sud? De ce nu se întâmplă în Australia? De ce se întâmplă cu aceiași pioni care au participat și în Primul și în al Doilea Război Mondial? Pentru că cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război și generează și posibilitatea și celui de-al treilea război mondial”, a explicat Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Cât despre România, Carmen Harra a declarat:

„România nu o să intre în acest război, pentru că ea nu va fi afectată: Dar, nu e ușor să trăiești știind că la granița ta este război. Suntem doar la un pas de unde se aruncă bombe, nu suntem departe de Cernobîl, deci pericolul ca oamenii să sufere este uriaș”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private