miercuri, septembrie 28, 2022

Carmen Harra, cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, a fost invitată la emisiunea „Golden Hour” la radio Gold FM, unde a vorbit despre importanța cifrelor din viața noastră, și, aici nu se referea la bani, ci, la cifra anului în care te-ai născut și cum îți poți afla data morții.

Carmen Harra: „Eu îmi știu data morții”

„E bine să-ți cunoști traseul, ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei.

Te-ar mai interesa: Medicii atrag atenția: mustul te poate ucide. Iată...

Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală.

Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, susţine clarvăzătoarea Carmen Harra Carmen.

Ce cifră a destinului a avut Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a mărturisit că regina Elisabeta a II-a, fiind născută pe 21 aprilie 1926, a avut cifra destinului 7.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani.

Te-ar mai interesa: De ce sunt mai sănătoase ouăle de prepeliță decât ...

Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private