Sari la conținut

Carmen Harra le-a făcut cunoștință, iar acum trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste! S-au căsătorit și vor și un copil: „„Îl creştem alături de băieţii noştri”

Nu este prima dată când ia pe toată lumea prin surprindere, iar de data aceasta o face din nou. Carmen Harra le-a făcut cunoștință, iar acum trăiesc o poveste frumoasă de dragoste.

Jurnalista Adriana Bahmuțeanu și afaceristul american George Steven s-au cunoscut în urmă cu „două-trei” luni, dar a fost suficient pentru ca cei doi să îndrăgostească și să facă nunta.

Noul soț al Adrianei Bahmuțeanu, trăiește din 1999 în Statele Unite, lucrează în domeniul imobiliarelor și are un băiat dintr-o relație anterioară.

Pe data de 27 iulie 2022, Adriana și George și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu prin cununia religioasă.

”Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel.

O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil.

Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu potrivit spynews.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra, o prietenă comună.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte.

Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun”, a declarat George Steven, la România TV.

Recent, Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de cântăreţul grec Nikos Papadopoulos.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: