vineri, septembrie 30, 2022

Carmen Harra, predicție sumbră: În luna NOIEMBRIE se va întâmpla ceva puternic în România.

Se pare că viiotrul NU sună bine. După cum ne-a obișnuit, clarvăzătoarea Carmen Harra nu are vești bune despre această toamnă.

Luan noiembrie vine nu doar cu frig, incertitudini, lipsa curentului și a căldurii, dar și cu alte probleme, mult mai importante.

Carmen Harra, predicție sumbră: În luna NOIEMBRIE se va întâmpla ceva puternic în România

Este predicția lui Carmen Harra pentru poporul român. Aceasta îi avertizează pe politicieni că oamenii vor ieși din nou în stradă, pentru că s-au săturat de starea actuală a lucrurilor.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Clarvăzătoarea crede că s-ar putea ca oameni politici care ar fi trebuit să plece de mult de la putere, o vor face acum.

„Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul. (…) Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare.

Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.

(…) Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.” a spus Carmen Harra, pe contul său de socializare.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Reamintim că, încă de la începutul anului, Carmen Harra ea a prezis că 2022 va fi un an conflictual și se pare că a avut dreptate, ținând cont că războiul dintre Ucraina și Rusia nu dă semne că s-ar opri atât de repede.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private