vineri, august 19, 2022

Carmen Tănase, dărâmată de durere. Îndrăgita actriță și-a deschis inima și a oferit dezvăluiri tulburătoare despre momentul dificil care i-a marcat viața.

Actrița a trecut printr-un moment greu în momentul în care soțul său a murit, însă a povestit cum a reușit să se ridice și să meargă mai departe împreună cu fiul său.

„E un moment greu, dar nici nu te gândești atunci: „Aoleu, eu cum fac, ce fac?, pentru că trebuie să faci și pur și simplu vine de la sine. Depășești de la sine pentru că trebuie să faci. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere, că vine un copil care-ți cere de mâncare sau îți cere bani pentru școală, sau îți cere nu știu ce.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...


„M-a durut foarte tare suferința fiului meu”

Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia!

Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta?”. Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Și atunci am încercat să suplinesc cât am putut această lipsă. Cât s-a putut, că e greu să suplinești lipsa unui părinte, dar am fost ocupată cu această treabă și nu m-a dărâmat asta, dimpotrivă, m-a făcut mai puternică, mai dârză”, a spus Carmen Tănase pentru viva.ro.

„Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener, că m-am obișnuit să rezolv lucrurile singură. Eu sunt un om, în principiu, care rezolvă.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Sigur că cer și ajutorul atunci când ori simt că nu mai pot, ori când situația e prea grea… Dar am prieteni pentru asta, care întotdeauna sar și mă ajută. Nu știu dacă simt, știu să și repar, adică nu mi-aș lua un specimen pe-aici prin curte ca să repare chestii, că nu despre asta e vorba. Dacă simțeam nevoia, probabil că nu m-ar fi oprit nimic”, a mai spus actrița.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private