luni, mai 16, 2022

Carmen Tănase, la un pas de moarte. „Pericolul era paralizie de la gât în jos. Mă durea piciorul, îl simţeam diferit, parcă nu era al meu”.

Recent, îndrăgita actriță a povestit despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut în urmă cu trei ani.

Carmen Tănase a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, că a ajuns la spital după ce a experimentat o serie de dureri insuportabile de picior. Uneori îi îngheţa piciorul, alteori simţea ca nişte ace în el.

Te-ar mai interesa: Semnele de pe picioare care indică un nivel al col...

Carmen Tănase, la un pas de moarte. „Pericolul era paralizie de la gât în jos. Mă durea piciorul, îl simţeam diferit, parcă nu era al meu”

A mers la medic, iar acolo a primit diagnosticul cumplit: tumoră pe măduvă. A fost operată de urgenţă și, din fericire, medicii reuşind astfel să-i salveze viaţa

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Te-ar mai interesa: Vârsta norocoasă a zodiilor. Numerolog: Bătrâneţea...

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani’.

Mi-au arătat-o; măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit actriţa.

Te-ar mai interesa: Totul despre medicina minim invazivă. Cardiologia ...

„Scena și băiatul meu luminează viața mea”

Actrița Carmen Tănase a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Parhon. Deși au divorțat la doar trei ani după ce s-au căsătorit, cei doi au fost de nedespărțit până când bărbatul a decedat.

Îndrăgita actriță a avut parte de o iubire unică, specială, care, din păcate, s-a terminat mult prea repede. A rămas doar cu fiul său, Tudor, care îi amintește mereu de cel pe care l-a iubit.

Te-ar mai interesa: Povestea unui tinere de 22 de ani: „Am aflat că am...

Rămasă văduvă la 39 de ani, Carmen Tănase nu și-a mai refăcut viața de atunci. Actrița a mărturisit că nu s-a vindecat niciodată de această pierdere, dar scena a ajutat-o să facă mai ușor față durerii. Când urcă pe scenă, uită de tot și trăiește din plin momentul acela, dar când revine la viața normală, suferința reapare.

„Nu a vindecat-o niciodată, dar pe scenă uiți. Pe scenă nici nu îți mai e rău. Pe scenă se întâmplă un miracol. Poate nici nu e un miracol, te concentrezi și uiți. A fost scăpare, scena e o scăpare. Și acum, când urc pe scenă, parcă nu mai există nimic, parcă e totul ca înainte.

Te-ar mai interesa: Cum sa construiești o relație de cuplu sănătoasă. ...

Când se termină spectacolul revii la realitatea crudă. Pentru mine scena este, a fost și va fi partea frumoasă a vieții mele. Împreună cu băiatul meu. Scena și băiatul meu luminează viața mea”, a mărturisit actrița.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private