marți, iunie 6, 2023

Carmen Tănase, operată de URGENȚĂ! Îndrăgita actrița a dezvăluit că a aflat accidental despre problema GRAVĂ de sănătate.

Prezentă în cadrul podcastului realizat de Lucian Viziru, Carmen Tănase a mărturisit că a ales într-o perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se concentra pe problemele de sănătate cu care se confrunta în acel moment.

„Eu n-am mai lucrat în timpul pandemiei. Am ieșit înainte să înceapă nebunia asta din serialul în care trebuia să fiu. M-am ocupat un pic de sănătate, că era cazul.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Nu era bine, era programul foarte aiurit, adică ceva.. nu apucam să dorm decât 2-3 ore pe noapte, pentru că de la filmare, plecam la deplasări, mâncam numai prin benzinării.

Aveam niște probleme și când am hotărât am zis „Gata”, m-am încăpățânat. Totuși sunt niște bani, dar cu toate astea eu m-am încăpățânat și am zis nu”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Spectacola.ro.


Carmen Tănase a avut o tumoră pe măduvă

Actrița a dezvăluit cum a aflat ăn urma unui RMN că se confruntă cu o problemă serioase de sănătate, care a adus-o pe masa de opreție.

„Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, „cu siguranță de la coloană”.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis „Mai intrați o dată” și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă, eu eram cu o prietenă de-a mea, au chemat-o pe ea și atunci am intrat în camera aia și am întrebat ce se întâmplă.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: „Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă”. Asta se întâmpla acum trei ani”, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, operată de urgență

„Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a mai spus ea.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private