Sari la conținut

Cărțile lui Nostradamus au prezis exact mortea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se va întâmpla cu Regele Charles?

Sursă: EVZ

O carte care interpretează profețiile astrologului francez Nostradamus din secolul al XVI-lea înregistrează vânzări record după ce se pare că a prezis moartea reginei Elisabeta a II-a.

Cartea, „Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future”, a fost publicată în 2005 și este o interpretare a lui Nostradamus „Les Propheties”, o colecție de profeții poetice. Cartea, scrisă de Mario Reading, s-a vândut în peste 8.000 de exemplare începând cu 17 septembrie, în comparație cu doar cinci exemplare cu o săptămână înainte de moartea reginei, potrivit The Sunday Times.

Interpretarea lui Reading a uneia dintre poezii spune: „Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul datei de 22, la vârsta de aproximativ 96 de ani”.

Potrivit lui Reading, Nostradamus mai prezice că regele Carol al III-lea va abdica de la tron din cauza „resentimentelor purtate împotriva lui de o anumită proporție a populației britanice, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales”.

Afirmația lui Reading este legată de o secțiune a lucrării lui Nostradamus care discută despre un „rege al insulelor”.

„Pentru că au dezaprobat divorțul său, un om pe care mai târziu l-au considerat nedemn; Poporul îl va forța pe regele insulelor; va înlocui un om care nu s-a așteptat niciodată să fie rege”, se arată în lucrarea lui Nostradamus.

Interpretarea lui Reading concluzionează în cele din urmă că prințul Harry va prelua tronul după abdicarea lui Charles al III-lea.

drama

Prințul Harry, care este căsătorit cu Megan Markle, s-a retras din îndatoririle sale regale în 2020, dar rămâne în linia succesorală.

Reading a murit în 2017.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel