Sari la conținut

Scrisoarea Reginei Elisabeta pentru Prințesa Diana. A dus la încheierea mariajului cu Regele Charles

Cine a poruncit divortul dintre Printesa Diana si Printul Charles. Informatia care a socat intreaga lume! Adevarul a iesit la iveala.

Prinţesa Diana a fost îndemnată de regină să divorțeze de Charles după interviul exploziv de la BBC, a afirmat comentatoarea regală Angela Mollard.

Prinţesa Diana a acordat un interviu TV exploziv jurnalistului BBC, Martin Bashir, în 1995. În urma interviului care a şocat o lume întreagă, regina i-a scris o scrisoare prințesei Diana prin care îi cere să divorțeze de prințul Charles.

„Trei în această căsătorie”

Comentatorul regal a declarat: „Interviul, unde prințesa Diana a vorbit despre relația ei cu James Hewitt și despre faptul că sunt „trei în această căsătorie”, făcând referire la Camilla Parker Bowles, amanta lui Charles, a stârnit furia Casei Regale.

„Erau încă căsătoriți când s-a făcut acest interviu uriaș cu dezvăluiri bombă” Gazda Zoe Burrell a întrebat: „Da, a fost fascinant. Și ceea ce mi se pare interesant, nu cuplul în sine a insistat în sfârșit să divorțeze, nu-i așa? ” Mollard a răspuns: „Nu, nu a fost.

Cine a poruncit divortul dintre Printesa Diana si Printul Charles:

Scrisoarea Reginei Elisabeta pentru Prințesa Diana

„Așadar, după ce Diana a vorbit la Panorama despre apropierea ei de oameni precum James Hewitt vorbind despre„ noi trei în această căsătorie ”, Regina a intervenit imediat: „Așa a fost în 1995, unde Diana a vorbit deschis despre dificultățile conjugale. „Și regina a trimis rapid o scrisoare către Diana și i-a spus„ trebuie să divorțezi”. Chiar aşa s-a întâmplat, la scurt timp s-a anunţat separarea. „În mod evident, a existat un acord de confidențialitate care i-a oprit pe ambii să dea detaliile divorțului și ale vieții lor din timpul căsătoritei”.

De departe a fost interviul secolului, peste 20 de milioane de spectatori au vizionat programul BBC- Panorama în noiembrie 1995, fiind un record de audienţă. A fost primul interviu solo pe care Diana l-a acordat de la căsătoria sa cu Prințul Charles. Printre dezvăluirile scandaloase, Diana i-a spus lui Martin Bashir că în căsătoria ei au fost trei persoane.

Prințesa Diana a recunoscut, de asemenea, că a avut o aventură cu ofițerul de cavalerie James Hewitt

Programul Panorama a difuzat interviul cu doar doi ani înaintea morții tragice a prințesei Diana. Diana „a fost ucisă” într-un accident de mașină alături de iubitul Dodi Fayed la 31 august 1997, relatetează Express.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel