marți, octombrie 4, 2022

Cât costă funeraliile Reginei Elisabeta și cine le plătește… Sunt întrebări ce au dat naștere multor speculații. Sumele despre care se vorbește sunt colosale.

 

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a trimis o întreagă națiune în doliu, înmormântarea reginei, ce are loc azi, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen care s-a ținut vreodată în Londra.

Sute de mii de oameni au format cozi imense pentru a-și arăta respectul și durerea pentru regină.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: ”Nu grăsimile devastează ficatul, î...

De altfel, ziua de 8 septembrie 2022 rămâne una tristă pentru istoria regală. În acea zi s-a stins din viață regina Elisabeta a II-a care a domnit timp de 70 de ani.

Cei mai importanți oameni de stat

La înmormântarea sa participă șefi de stat din întreaga lume, cum ar fi: președintele SUA, Joe Biden, premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, președintele Franței, Emmanuel Macron, împăratul Japoniei, precum și membri ai familiilor regale Spania, Suedia, Olanda etc.

Regina Elisabeta a II-a s-a implicat mult în organizarea propriei înmormântări, înainte să se stingă din viață. Ea a dorit ca ceremonia să aibă loc la Westminster Abbey și nu în Capela St. George, acolo unde s-a ținut înmormântarea Prințului Philip, Ducele de Edinburgh.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai sănătoase fructe? Sunt, într-ad...

Dar cât costă înmormântarea Reginei Elisabeta și cine va plăti factura?

Chiar dacă un cost exact al funeraliilor este puțin probabil să fie dezvăluit, se spune că ar ajunge la aproximativ 10 milioane de lire sterline, potrivit publicației express.co.uk.

Nu se știe încă de unde vor veni acești bani, estimându-se că o parte vor fi suportați de contribuabilil, din taxele și impozite, iar o parte de familia regală.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac ob...

Potrivit aceleiași surse, cea mai mare parte din bani este direcționată către securitatea evenimentului, fiind vorba despre atâta lume.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private