vineri, septembrie 30, 2022

Voropchievici: 5 lucruri pe care să nu le împrumuți niciodată. În opinia numerologului Mihai Voropchievici, asemenea superstiții sunt verificate.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre lucrurile pe care nu este bine să le împrumutăm nici în ruptul capului, pentru că ne merge rău.

Dacă nu se poate și trebuie să dăm neapărat unul dintre acestea, recomandarea sa este să le dăm de tot. Nu le mai luăm înapoi.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

„Superstitiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orala. Unii le cred, altii nu le cred si le cred abia cand li se intampla.

Sarea

Ei bine, s-ar părea că sarea este cel mai mare captator de energii negative. Dar este si cel mai mare captator de energii pozitive, e purtator de informatii. Curatarea casei se face cu sare, daca e o bijuterie si vrei sa o cureti o bagi in apa cu sare. Nu dam sare din casa.

In momentul in care ai dat, ai renuntat la energia locuintei, la energia ta. Poti sa primesti in schimb la sarea respectiva negativitate si lucruri care ti se pot intampla cand tu, practic, ai dat scutul casei.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

E si un amendament sa nu superi. Daca ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfacuta, sigilată”, spune numerologul.

Ustensile de bucătărie

Sursa: Unsplash

Tot ce înseamnă ustensile de bucatarie, tacamuri, vesela, oale, cratițe, tigăi NU se împrumută. Numerologul își amintește că  sotia sa a dat unei vecine o cratita uriasa in care  obișnuiesc să facă gemurile si dulceturile.

„Ne-a adus-o afectata, ne-a lipit-o. Ca dovada, ca iti poate trimite inapoi si acea negativitate de care vorbim”, a mai explicat Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Haine, bijuterii

„Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dam de tot. Astea chiar vin cu niste incarcaturi mai ceva decat sarea. Daca am dat, am dat de tot.

Mătura

Se incarca cu cele mai multe energii. Pai vrajitoarele pe ce zboara? Cate fire de pai sau de plastic sunt in matura, atatea rele sau energii negative se strang acolo. O dam de tot, daca o dam.

Pâinea

Trebuie data painea fara colturi. Doar miezul. Daca ai dat coltul, dai si bunastarea. Colturile definitiveaza un intreg. Lunea si noaptea nu se dau bani imprumut”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Așadar, iată câteva sfaturi de care să ținem cont pentru a nu avea probleme mai apoi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private