sâmbătă, decembrie 4, 2021

La fel ca Icebucket Challenge și alte challenge-uri care au apărut pe Internet, iată că a apărut și o provocare a frumuseții – #kyliejennerchallenge , provocarea de a-ți face buzele la fel de apetisante ca ale lui Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian

Deși aceasta a declarat în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică, buzele ei voluptoase fac furori pe Internet. Tot mai multe tinere încearcă să își mărească buzele, inflamându-le, cu ajutorul unui pahar de shoturi sau ale unei sticle.

Te-ar mai interesa: De ce neapărat necesar să faci o ecografie tiroidi...

Părerea specialiștilor, a medicilor și a părinților este că metoda și provocare în sine este o prostie, care pune sănătatea tinerelor în pericol. “Buzele se măresc deoarece sângele invadează acel loc și pot deveni foarte ușor infectate, iar cel mai rău pot chiar să își piardă senzitivitatea în zona respectivă. Este foarte periculos!” este de părere Pordiis Kjartansdottir, chirurg plastic.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri