marți, iunie 6, 2023

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă pentru o FEMEIE. Creatorul de modă a trăit o adevărată dramă din cauza unei relații care i-a dat viața peste cap.

Creatorul de modă a povestit la un moment dat că a recurs la un gest extrem în momentul în care a simțit că viața sa nu mai avea sens fără acea femeie.

“De trei ori și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni tiroidiene: semne pe care nu trebuie să ...

Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul.

Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

PENTRU CINE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ

Celebrul designer nu s-a oprit aici și a mărturisit că a doua tentativă de sinuciderea a fost pentru Dana Opsitaru, prima sa mare iubire, care era însă căsătorită.

Pentru a o obliga să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele.

“Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noaptea de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a mai spus creatorul de modă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

CĂTĂLIN BOTEZATU A FOST ÎNȘELAT

„Da. Am fost înșelat.

Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mai spus el.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private