luni, ianuarie 30, 2023

Cătălin Botezatu, adevărul despre operațiile estetice. Celebrul designer a rupt tăcerea și a dezvăluit dacă a apelat la ajutorul bisturiului pentru a-și ascunde vârsta.

„Chiar acum o lună am avut o „problemă” cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus „ți-ai făcut operație estetică”. Toată lumea a zis „ți-ai făcut operație estetică”. Nu!”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Alimente care susțin sistemul imunitar. Medic: Exi...

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?! Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm”, a mai spus celebrul designer.


Cătălin Botezatu a explicat care este motivul pentru care are unghiile NEGRE

Fiind sătul să primească tot timpul întrebări pe marginea acestui subiect, celebrul designer a spus lucrurilor pe nume.

Designerul este adesea întrebat de ce are unghiile negre, așa că a dezvăluit secretul său. Cătălin Botezatu are această pedichiură de la 19-2o de ani.

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!

Înțelegeți odată pentru totdeauna!

Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate)

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat Cătălin Botezatu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private